احداث مجتمع بین‌راهی در پارک ورودی روستای اسلام‌آباد با اعتباری بالغ‌بر 300 میلیون تومان

 1201156_544دبیر کارگروه گردشگری شهرستان دماوند از احداث مجتمع بین‌راهی و پاسگاه پلیس راه در ورودی شرق این شهرستان خبر داد و گفت: ستاد خدمات سفر دماوند کارهای خود را آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، ابراهیم اکبری با اشاره به نشست‌های گذشته کارگروه گردشگری شهرستان دماوند و بررسی مصوبات نشست‌های این کارگروه اظهار داشت: در راستای مکلف شدن اداره جهاد کشاورزی دماوند در خصوص جانمایی مجتمع بین‌راهی و ساختمان پاسگاه پلیس راه در خارج از محدوده روستای اسلام‌آباد واقع در شرق دماوند، شاهد تکمیل این فازها در آینده‌ای نزدیک خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، 300 میلیون تومان اعتبار دریافت کرده‌ایم، احداث مجتمع بین‌راهی را در همان پارک ورودی روستای اسلام‌آباد شاهد خواهیم بود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان دماوند گفت: در خصوص جانمایی ساختمان پلیس راه مکانی متمرکز را برای ارائه خدمات به مسافران در قسمتی از اسلام‌آباد در نظر گرفته‌ایم تا خدمات زیرساختی و انتظامی را به مسافران ارائه دهد.

اکبری افزود: تعیین مکان ساختمان متمرکز پلیس راه در اسلام‌آباد با محوریت اداره میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان دماوند، اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند، شهرداری دماوند، پلیس‌ راه و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند بررسی خواهد شد و در نشست‌های بعدی اعلام نظر می‌شود.

این مسئول با اشاره به واگذاری صورت گرفته در حوزه گردشگری از 30 سال گذشته تاکنون تصریح کرد: در این زمینه، اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند دو واگذاری در حوزه گردشگری واقع در منطقه آبعلی را به فرمانداری دماوند اعلام کرده است که یک مورد آن، 15 سال و مورد دیگری 20 سال واگذار شده بودند که اکنون در حال خلع‌ید این مکان‌ها هستیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان دماوند بیان کرد: هدف از شناسایی مکان‌های واگذار شده، نخست بازگشت این مکان‌ها به بیت‌المال و دوم جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری است.

اکبری در خصوص خدمات‌دهی به مسافران در روزهای آخر سال و ایام تعطیل عید نوروز امسال اضافه کرد: طرح خدمات‌د‌هی به مسافران در قالب ستاد خدمات سفر سال 1395 ابلاغ شده و در این راستا، چهارچوب و برنامه‌های کمیته‌های این ستاد مشخص شده که در 10 روز آینده احکام را صادر خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در روزهای پایانی امسال با بحث انتخابات در کشور روبه‌رو هستیم، در تلاشیم تا اقدامات لازم و مدیریت مناسب در خصوص ارائه خدمات به مسافران را ساماندهی کنیم که در این خصوص، مشکلی وجود نداشته باشد و مسافران سفر خوب و ایمنی را داشته باشند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا