ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن میز گزینه‌ها را شکستند

نماز جمعه دماوندامام جمعه دماوند گفت:ملت ایران با حضور باشکوه خود در راهپیمایی 22 بهمن میز گزینه‌ها را شکستند تا دیگر میزی وجود نداشته باشد که گزینه‌ای بر روی و زیر آن قرار گیرد.

به گزارش تارود، حجت‌ الاسلام والمسلمین محمد علاءالدینی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند در مسجد جامع این شهر، ضمن گرامیداشت روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: امسال راهپیمایی 22 بهمن با موانع طبیعی و غیرطبیعی همراه شده بود.

وی افزود: گرد و غبار در خوزستان و بارش باران در دماوند از عوامل طبیعی آن بوده که به صورت گسترده صورت گرفت؛ موانع غیرطبیعی شامل تهدید‌های اخیر اوباما نسبت به جمهوری اسلامی ایران و استفاده از تمام ابزار‌های هوشمند در یک زمان بوده است.

امام جمعه دماوند تصریح کرد: در طول سال 93، بارها جنگ روانی، اسلام‌ هراسی و اهانت به شخصیت‌ها و نماد‌های اسلامی را از سوی دشمنان و استکبار مشاهده کردیم.

وی با بیان اینکه ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن نشان دادند که نسل‌های متوالی با انقلاب اسلامی پیوند دارد، گفت: هدف از حضور این ملت در راهپیمایی 22 بهمن حمایت و دفاع از انقلاب اسلامی بوده و جالب اینجاست که تاکنون هیچ‌گاه نشده است که 22 بهمن را برای صحنه‌های غیر از این موضوع مشاهده کنیم.

امام جمعه دماوند با اشاره به اینکه صحنه‌های 22 بهمن همیشه تجلی عزت و ایستادگی در مقابل باج‌خواهی‌های دشمنان بوده است، بیان کرد: ملت ایران با این حضور خود، روحیه تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای را برای شرکت در مذاکرات هسته‌ای مضاعف کردند.

علاءالدینی اهداف توطئه‌های دشمن را خالی کردن صحنه‌ها از مردم دانست و گفت: با عنایت خداوند متعال با چشمی روشن دیدیم که نه تنها این توطئه‌ها حضور آنها را کم‌رنگ نکرد، بلکه این توطئه‌ها باعث حضور حداکثری آنها شد.

وی با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن همواره پژواک سخنان مقام معظم رهبری توسط مردم بوده است، خاطرنشان کرد: معظم له در 19 بهمن ماه فرمودند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» و مردم این پیام را به خوبی در روز 22 بهمن انعکاس دادند.

امام جمعه دماوند افزود: صحنه راهپیمایی 22 بهمن پیوند خواسته‌های مردم و اعلام حمایت مردم نسبت به هشدارهای مقام معظم رهبری است و اکنون باید از وجود چنین ملتی خرسند بود.

علاءالدینی ضمن قدردانی از مردم دماوند که در زیر بارش باران تا آخرین بند قطعنامه در راهپیمایی 22 بهمن ایستادند، تصریح کرد: مردم انقلابی دماوند بار دیگر این حماسه را در تاریخ این شهرستان ماندگار کردند.

وی ادامه داد: مردم با این حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن میز گزینه‌ها را در هم شکستند تا دیگر میزی وجود نداشته باشد که گزینه‌ای بر روی آن قرار گیرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا