40 درصد از تصادفات فوتی موتور سیکلت سواران در دماوند عدم استفاده از کلاه ایمنی است/ حتی المقدور در راه‌های برون شهری دماوند از موتور سیکلت استفاده نشود

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند گفت: 40 درصد از تصادفات فوتی موتور سیکلت سواران در شهرستان دماوند عدم استفاده از کلاه ایمنی است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند،  سید احمد حسینی در مراسم طرح فرهنگ‌سازی و ارتقاء ایمنی راکبین موتور سیکلت در شهرستان دماوند اظهار داشت: طی چند سال اخیر بستن کمربند ایمنی در بین مردم به یک فرهنگ زیبا تبدیل شده است که بسیاری از تصادفات فوتی و جرحی را کاهش داده است.

وی افزود: ضرورت دارد که فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسیکلت سواران نیز نهادینه شود، در سال 98 بیش از 3000 نفر از راکبین موتورسوار در کشور جان خود را در تصادفات از دست داده‌اند و بیش از 40 درصد ازتصادفات منجر به فوت ناشی از عدم استفاده از کلاه ایمنی می‌باشد.‌

حسینی افزود: شهرستان دماوند شرایط متفاوتی با دیگر شهرستان‌ها دارد و ضرورت دارد که با شروع بارش‌ها و لغزنده شدن جاده‌ها، رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و حتی المقدور در راه‌های برون شهری از موتور سیکلت استفاده نشود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند ادامه داد: باید توجه کرد که هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نشود و از حرکات نمایشی پرهیز شود تا شاهد تصادفات نباشیم.

حسینی تصریح کرد: موضوع فقط مرگ یک نفر نیست بلکه این فوتی چندین خانواده را داغدار و درگیر خود می‌کند، همچنین خسارات وارد شده و از دست دادن یک عزیز قابل جبران نیست.

وی با بیان اینکه شهروندان موتورسیکلت سوار حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند، بیان کرد: امید است در فرصت‌های دیگر اهدای کلاه ایمنی به همشهریان ادامه یابد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا