۵۸ درصد از مردم شهرستان دماوند در دهک یک تا هفت مشمول یارانه مضاعف و تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی شدند

۵۸ درصد مردم دماوند که در دهک یک تا هفت قرار دارند مشمول استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی شدند.

امکان برداشت و بهره‌مندی از یارانه مضاعف و تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی برای دهک‌های درآمدی ششم و هفتم (در صورت خرید از لیست ۱۱ قلم کالای سبد غذایی) از امروز فراهم و آغاز شد.

محمد امین خدایاری رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، اظهار داشت: با اضافه شدن ۲ دهک‌ درآمدی ششم و هفتم به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، این دو دهک از امروز می‌توانند با خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود (از بین ۱۱ قلم کالای سبد غذایی)، مشمول دریافت یارانه مضاعف و تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شوند.

وی افزود: با ورود این دو دهک جدید به طرح، تعداد جمعیت تحت پوشش در سطح کشور از ۴۱ میلیون به ۶۱ میلیون نفر می‌رسد که بدین ترتیب ۸۰ درصد مردم مشمول کالابرگ الکترونیکی شدند.

وی افزود: بدین ترتیب ۵۸ درصد مردم معزز شهرستان دماوند که در دهک یک تا هفت قرار دارند مشمول استفاده از این طرح شده‌اند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا