۴۰ هیئت مذهبی شهرستان دماوند در سامانه بیرق ثبتنام کردند/ پروتکلهای بهداشتی در مراسمات هیئات مذهبی رعایت شد

مسئول شورا و هیئات مذهبی شهرستان دماوند گفت: ۴۰ هیئت مذهبی شهرستان دماوند در سامانه بیرق ثبتنام کردند.
مجید میرزایی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: در محرم امسال همه ما در معرض آزمون بزرگی قرار داشتیم.
وی افزود: هیئات مذهبی شهرستان دماوند با نظم و رعایت دستورالعملهای بهداشتی مراسمات عزاداری را به خوبی برگزار کرده و از تمامی هیئات تشکر و قدردانی را داریم.
مسئول هیئات مذهبی شهرستان دماوند گفت: در شهرستان دماوند حدود ۲۰ نفر بازرس و ارزیاب به هیئات سرکشی کرده و شیوه نامههای بهداشتی را تذکر میدادند.
میرزایی ادامه داد: تمامی هیئات از ورود افراد بدون ماسک در مراسمات ممانعت کرده و تعدادی نیز به دستگاه تب سنج مجهز بودند.
وی گفت: در شهرستان دماوند ۴۰ هیئت مذهبی در سامانه بیرق ثبت نام کردند و از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز عزاداری دریافت نمودند.
این مقام مسئول بیان کرد: اینجانب به نمایندگی از طرف هیئات مذهبی از مسئولین محترم شهرستان دماوند بهخصوص امام جمعه، فرماندار، رئیس شبکه بهداشت، فرمانده نیروی انتظامی، فرماندهی سپاه و بسیج و پلیس امنیت که در هرچه بهتر برگزار شدن مراسمات محرم امسال در کنار عزاداران حسینی بودند، تشکر و قدردانی داریم.
انتهای پیام/