۳۸ داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ثبت‌نام خود را قطعی کردند

تاكنون ۳۸ نفر داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ثبت نام خود را قطعی کردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، سید عباس جوهری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران و رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به میزان ثبت نام اظهارکرد: در چهارمین روز ثبت نام‌ نهایی متقاضیان انتخابات مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه، ۶۲۹ داوطلب ثبت نام خود را قطعی کردند و شمار ثبت‌‌نام‌ کنندگان به ۱۵۶۵ نفر رسید.

رئيس ستاد انتخابات استان تهران درباره ترکیب آماری داوطلبان در نام‌نویسی نهایی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکنون گفت: در ترکیب ثبت‌نامی‌ها تا به امروز ۸۶ درصد مرد و ۱۴درصد زنان مشارکت داشتند.

رئیس ستاد انتخابات به ترکیب سنی داوطلبان ۳۰ تا ۷۵ سال هم اشاره کرد و اذعان کرد: در رده‌های سنی ۳۰ تا ۳۵ سال (۸ درصد)، ۳۵ تا ۴۰ سال (۱۸ درصد)،  ۴۰ تا ۴۵ سال (۲۳ درصد)  و ۴۵ تا ۵۰ سال (۱۶ درصد) و ۵۰ تا ۵۵ سال (۱۴درصد)، ۵۵ تا ۶۰ سال (۱۱درصد) و ۶۰ تا ۶۵ سال (۶ درصد)، ۶۵ تا ۷۰ سال (۳ درصد) و ۷۰ تا ۷۵ سال (۱ در صد) ترکیب سنی داوطلبان را تشکیل داده‌اند.

جوهری در ادامه با اشاره به افزایش مشارکت جوانان و افراد فاقد دوره مشارکت در انتخابات مجلس، اظهار کرد: داوطلبانی که سابقه نمایندگی ادوار مجلس را دارند، ۴ درصد  و ۲۱ درصد هم سابقه ایثارگری داشته‌اند.

وی درباره ترکیب شغلی داوطلبان ثبت نامی در این دوره انتخابات تصریح کرد: کارمندان، بازنشستگان، فرهنگیان، شغل آزاد، استاد دانشگاه، وکیل و قاضی، نماینده مجلس، پزشک و روحانی و نظامی ۱۰ شغل نخست داوطلبانی هستند که ثبت‌نام خود را نهایی کردند.

رئيس ستاد انتخابات استان تهران به تعداد ثبت‌نام متقاضیان در حوزه‌های انتخابیه شهرستان‌های اشاره کرد و گفت: در حوزه انتخابیه تهران. ری، اسلامشهر و پردیس ۱۳۸۰ نفر، حوزه انتخابیه شهریار، قدس و‌ ملارد ۷۲نفر، حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ۳۸ نفر، حوزه انتخابیه رباط کریم و بهارستان ۳۴ نفر، حوزه انتخابیه ورامین ،پیشوا و قرچک ۱۶ نفر، حوزه انتخابیه پاکدشت ۱۷ نفر، حوزه انتخابیه مسیحیان آشوری و کلدانی ۳ نفر، حوزه انتخابیه مسیحیان ارامنه شمال کشور ۳ نفر، حوزه انتخابیه زرتشتیان ۲ نفر، حوزه انتخابیه کلیمیان ۰ نفر تا پایان روز چهارم ثبت‌نام خود را قطعی کردند.

جوهری با تاکید بر ادامه دار بودن ثبت‌نام تاکید کرد: ثبت نام تا ساعت ۱۸/۰۰روز چهارشنبه این هفته سوم آبان ماه ادامه دارد.

گفتنی است ثبت نام نهایی داوطلبان مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه به مدت یک هفته آغاز شده و داوطلبان می توانند از طریق پنجره واحد انتخابات وزارت کشور به نشانی keshvar.moi.ir بصورت برخط نسبت به تکمیل کاربرگ ثبت نام و بارگذاری مدارک و گواهی‌های مورد نیاز اقدام کنند.

لازم به ذکر است آن دسته از داوطلبانی که در مرحله پیش ثبت نام، نام نویسی کرده و کد رهگیری دریافت کردند مجاز به ثبت نام نهایی هستند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا