۱۷۰۰ مورد بازرسی از از واحدهای صنفی شهرستان دماوند/ کشف ۱.۵ تن آرد قاچاق از واحدهای نانوایی شهرستان دماوند/ کشف ۱۴۰ عدد اقلام آرایشی و بهداشتی قاچاق در دماوند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند با اشاره به ۱۷۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی این شهرستان گفت: تاکنون ۱.۵ تن آرد قاچاق از واحدهای نانوایی شهرستان دماوند کشف شده است.

آرش آقاجان احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: طی ۷ ماه امسال اداره صمت شهرستان دماوند ۱۱۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ابن شهرستان انجام داد.

وی با بیان اینکه ۲۵۸ مورد بازرسی از واحدهای سردخانه‌ای صورت گرفت، افزود: همچنین در اجرای گشت‌های مشترک ۲۸ مورد گشت مشترک برگزار گردید که در این گشت‌ها ۲۷۵۰ نخ سیگار، ۷ بسته تنباکو و ۲۵۰ کیلوگرم کود و سم قاچاق و فاقد مجوز کشف شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند به کشف اقلام آرایشی اشاره کرد و افزود: در همین راستا گشت مشترک موفق به کشف ۱۴۰ عدد اقلام آرایشی و بهداشتی قاچاق و فاقد مجوز شد.

به گفته این مقام مسئول همچنین در ۷ ماهه اول سال جاری ۱/۵ تن آرد قاچاق از واحدهای نانوایی شهرستان دماوند کشف گردید.

*احداث راه‌های دسترسی به معادن دماوند می‌بایست در اولویت دستگاه‌های خدمات رسان باشد

وی گفت: این اداره نه بودجه‌ای دارد و نه بودجه‌ای می‌گیرد حتی در تعمیرات ساختمان و تجهیز اداره مشکلات فراوانی داریم.

وی با بیان اینکه احداث راه‌های دسترسی به معادن می‌بایست در اولویت دستگاه‌های خدمات رسان باشد، اظهار داشت: در شهرستان دماوند مشکلات بسیاری در راه‌های معادن داریم زیرا با روستاهای شهرستان مشترکند و اهالی معترضند، معادن نیز به علت اینکه نمی‌توانند 100 درصد فعالیت کنند معترض هستند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند افزود: در کل کشور تنها 20 درصد از ذخایر معادن استفاده می‌شود که رقم بسیار کمی است.

آقاجان احمدی ادامه داد: طی دو سال گذشته 2 مسیر کوچک از محل منابع دولتی و مطالبات دولتی معادن آسفالت شد اما نیاز است که هرساله این بودجه تخصیص داده شود و مسیر دیگری برای معادن که راه مشترک با روستاها دارند احداث و تجهیز شود تا مشکل معادن از بین برود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا