با دستور دادستان رودهن و دربزرگترین رفع تصرف کشور محقق شد؛

۱۰۰۰ میلیارد تومان رفع تصرف در شهرستان دماوند

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از دستور چهارگانه قضایی و رفع تصرف بزرگ در پلاکهای گلاهک، کریتون، مهرآباد و چنار به مساحت ۱۰ هکتار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی تهران، خلیل محبت خواه با اعلام اینکه پلاکهای مهم گلاهک،کریتون، مهرآباد و چنار رفع تصرف شده است گفت: در اقدامی بزرگ و با حمایت دادستانی رودهن و حضور مشترک ادارات راه و شهرسازی، جهادکشاورزی، منابع طبیعی و شهرداری رودهن و با تلاش شبانه روزی یگان حفاظت از اراضی اداره کل و حمایت نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی موفق شدیم ساخت و سازهای غیرمجاز را در پلاکهای ارزشمند گلاهک، کریتون، چنار و مهرآباد و بخش رودهن از شهرستان دماوند قلع و قمع و تخریب کرده و اراضی ملی و دولتی را آزاد کنیم.

وی تصریح کرد: مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری ها و آزادسازی اراضی دولتی خط قرمز این اداره کل در حفظ و صیانت از زمین به عنوان میراث نسلهای آتی است.

محبت خواه ارزش ریالی اراضی آزادسازی شده را ۱۰۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در نوروز امسال نیز یگان حفاظت راه و شهرسازی استان تهران بالاخص یگانهای شمال و شرق این اداره کل در آماده باش کامل هستند.

*تقدیر از دادگستری رودهن

احمد همتی رئیس اداره راه و شهرسازی دماوند در راستای رفع تصرف ده هکتاری هفته جاری و آزادسازی و صیانت از هزار میلیارد تومان اراضی ملی و دولتی داخل حریم و محدوده شهر گفت: با کمک‌های موثر آقای خدایاری رئیس دادگستری رودهن و دستور قضایی ایشان و حضور و حمایت مشترک نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی و یاری یگان¬های حفاظت راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، منابع ملی و شهرداری موفق به این اقدام بزرگ شدیم.

وی اقدامات بزرگ انجام شده را در سایه تعاملات و همیاری‌ها و همدلی‌های ایجاد شده در حوزه شهرستان رودهن اعلام کرد و تصریح کرد: امیدواریم با این سطح از همدلی بتوانیم در سال ۱۴۰۲ نیز منشاء خیر برای شهروندان شهر رودهن باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا