یادواره 15 شهید روستاهای آرو، کلاک و سیدآباد

همزمان با شام شهادت امام محمد باقر (ع) ، بیست و سومین یادواره 15 شهید سه روستای ˈآروˈ، ˈکلاکˈ و ˈسیدآبادˈ از توابع شهرستان دماوند با حضور مسئولین شهرستان دماوند، خانواده معظم شهدا و مردم ولایتمدار در مسجد صاحب الزمان (عج) روستای آرو برگزار شد.

به گزارش تارود، حجت‌ الاسلام و المسلمین محمد حسین صابری‌ اراکی، یکی از کارشناسان مسائل اجتماعی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی، به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) پیرامون عقل و اهمیت به آن اشاره و اظهار کرد: پیغمبر فرمودند که عاقل‌ ترین مردم کسانی هستند که پروردگار خود را بشناسند و از دستوراتش اطاعت کنند.

صابری‌ اراکی با بیان اینکه انسان عاقل دشمن خداوند را می‌شناسد و از آن نافرمانی می‌کند، افزود: فرد عاقل جایگاه ابدی خود را می‌شناسد و برای آبادی آن تلاش می‌ کند، می‌داند که به زودی به آن‌ جا می‌رود و توشه جمع‌ می‌کند.

وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) عاقل‌ ترین مردم را معرفی کردند، تصریح کرد: نخستین پله‌ای که می‌ خواهیم عاقل باشیم، خداشناسی است.

این کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به مشکلات اجتماعی موجود در جامعه بیان کرد: اگر آن‌ قدر که به بعضی از مسائل اجتماعی حساس هستیم به چادر و حجاب نیز توجه می‌کردیم، اینک وضعیت جامعه این‌ گونه نبود.

این کارشناس مسائل اجتماعی ادامه داد: ما کاری با قرآن کرده‌ایم که وقتی صدای قرآن می‌آید، می‌ گویند مجلس ختم یا کسی فوت کرده است؛ واقعا در زمینه خداشناسی در جامعه چه کاری انجام داده‌ ایم و اکنون باید شهدا ما را ببخشند.

صابری‌ اراکی با بیان اینکه این حس خداپرستی شهدا بود که آسمانی شدند، افزود: شهدا خداشناس بودند؛ اینک باید دشمن را بشناسیم و با آن مخالفت کنیم.

وی با بیان اینکه ما پنجره‌ ها را می‌بندیم که نامحرم نیاید، اما با دیش ماهواره نامحرم‌ترین‌ ها را به خانه‌ها می‌ آوریم، گفت: کار ماهواره این‌ گونه است که وقتی به خانه ورود پیدا کند، حیا را از بین می‌ برد.

این کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به نکاتی پیرامون شبکه‌های ماهواره‌ ای و دست‌ های پشت پرده این شبکه‌ ها تصریح کرد: جوانان در این زمینه دقت و مراقبت کنند و با هوشیاری دشمن خود را بشناسند و با تکیه بر عقل خود از نوشیدن این جام زهر آلود جلوگیری کنند.

صابری‌اراکی با بیان اینکه اگر کسی حجاب خود را از کربلا و حضرت زینب (س) برگرفته باشد، دشمن ندارد، بیان کرد: دشمن می‌داند که کجا کار کند و باید نسبت به دشمن شناسی هوشیار باشیم و برای مقابله با آن تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه اگر انسان بداند که به کجا می‌ رود، راه خود را می‌سازد، ادامه داد: شهدا عاقل‌ ترین انسان‌ ها بودند که خداوند را شناختند و فهمیدند که مرگ نزدیک است و از آن استقبال کردند.

این کارشناس اجتماعی با بیان اینکه شهدا عقل کامل داشتند، تصریح کرد: شهدا طول عمر کمی داشتند، ولی عرض ‌آن‌ ها زیاد بود؛ در این زمینه مشاهده کردیم که امام راحل چگونه از یک نوجوان 13 ساله تعریف کردند.

‌صابری‌ اراکی خطاب به مسئولان گفت: امروز میز مسئولان، سنگرهای دهه 60 به حساب می‌ آید و وظیفه خطیری بر عهده آن‌ ها قرار دارد؛ همه مسئولان باید نسبت به اینکه جامعه‌ ای اسلامی داشته باشیم، احساس مسئولیت کنند.

aro3

01231364640010882724

منبع: فارس

انتهای پیام/س

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا