گلایه امام جمعه از قطع شبکه رادیویی معارف در دماوند

امام جمعه دماوند نسبت به قطع شبکه رادیویی معارف در دماوند گلایه کرد و خواستار رفع هرچه سریعتر این مشکل شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تارود، حجتالاسلام والمسلمین محمد علاءالدینی نسبت به قطع شبکه رادیویی معارف در دماوند گلایه و اظهار کرد: این شبکه رادیویی در دماوند مخاطبهای زیادی دارد.
وی با بیان اینکه مردم ما خرسند هستند که چنین شبکه رادیویی خوبی در کشور راهاندازی شده است، افزود: شبکه معارف توانسته قلب مؤمنان و مؤمنات را به خودش جذب کند.
امام جمعه دماوند ادامه داد: این موضوع باعث شد تا با قطع شدن این شبکه رادیویی در شهرستان دماوند، مردم قطعی آن را اطلاعرسانی و درخواست رفع مشکل آن را کنند.
علاءالدینی تأکید کرد: امیدواریم مسئولان صداوسیما و شهرستان دماوند هرچه زودتر نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند تا مردم دارالمؤمنین بتوانند همچون سابق از شبکه رادیویی معارف بهرهمند شوند.
به گزارش فارس، چند وقتی است که شبکههای تلویزیون دیجیتال نیز در شهرستان دماوند دچار اختلال شده است و در این خصوص شهروندان دماوند اعتراضهای زیادی نسبت به این موضوع داشتند که در نشستی که هفته گذشته به همین منظور برگزار شد، علت اصلی این اختلالها نوسانات برق در دکل تلویزیون دیجیتال اعلام شد.
یکی از مسئولان صداوسیما در راستای پیگیریهای فارس از رفع کامل مشکلات به وجود آمده طی یک ماه آینده خبر داد.
منبع: فارس
انتهای پیام/