گشت مشترک تنظیم بازار شهرستان دماوند از واحدهای صنفی رودهن و مهرآباد/ برای ۵ واحد صنفی جریمه گرانفروشی و کم‌فروشی برگه جریمه صادر شد

طی گشت مشترک تنظیم بازار شهرستان دماوند از واحدهای صنفی رودهن و مهرآباد برای پنج واحد صنفی جریمه گرانفروشی و کم‌فروشی برگه جریمه صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، با توجه به اهمیت تامین و توزیع کالاهای اساسی در شهرستان دماوند روز سه‌شنبه نهم خردادماه سال ۱۴۰۲ گشت مشترک تنظیم بازار با محوریت بررسی وضعیت قیمت فروش و رعایت بهداشت صنوف مرغ فروشی‌ها، نانوایی‌ها و میوه‌فروشی برگزار شد.

این گشت مشترک تعزیرات حکومتی با حضور نمایندگان بسیج اصناف، بازرسی صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه نانوایان و بخشداری رودهن و مسئول بازرسی اتاق اصناف به همراه بازرسین اتاق اصناف انجام گرفت.

در این گشت‌ مشترک از تعدادی واحدهای صنفی بازرسی به عمل آمد که برای پنج واحد صنفی به‌علت گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت و نداشتن فاکتور جریمه صادر و‌ به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

از شهروندان محترم و شریف شهرستان دماوند درخواست می‌شود هرگونه تخلف صنفی را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat135.ir و یا تلفن 135 به سازمان تعزیرات حکومتی و یا از طریق تلفن 124 سازمان صمت گزارش نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا