کولرهای گازی قاچاق با تلاش ماموران کلانتری 15 آبعلی به مقصد نرسیدند/ کشف 30 عدد کولرگازي قاچاق به ارزش 10 میلیارد ریال

فرمانده انتظامي شرق استان تهران از توقیف خودروی حامل کولرهاي گازي قاچاق در دماوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود،️️ سردار دلاور القاصی مهر در تشريح خبر قاچاق کولرها گازی گفت: در اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران کلانتری 15 آبعلی ضمن کنترل محور‌هاي مواصلاتي این شهرستان به یک دستگاه خاور مشکوک و آن را مورد بررسي قرار دادند.

وي افزود: ماموران پس از بررسي خاور موفق به کشف 30 عدد کولرگازي قاچاق شدند و در اين خصوص راننده خودرو به دستگاه قضائي معرفي شد.

فرمانده انتظامي استان با بيان اينکه ارزش ریالی اين کشفيات بنا به نظر کارشناسان 10ميليارد ريال اعلام شده است تصريح کرد: قاچاق آفت بزرگي در راه رشد اقتصاد است لذا مبارزه با قاچاق کالا و ارز، يکي از اولويت‌هاي مهم به شمار مي‌رود و شهروندان نيز مي‌توانند از طريق سامانه تلفني 110 مركز فوريت‌هاي پليس 110،‌ هر گونه اطلاعات و اخبار در اين خصوص را به پليس گزارش كنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا