کمترین میزان آبگرفتگی معابر با تلاش نیروهای خدمات شهری دماوند/ آماده باش نیروهای خدمات شهری شهرداری دماوند

شهردار دماوند از کمترین میزان آبگرفتگی معابر با تلاش نیروهای خدمات شهری دماوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، عباس صفری با اشاره به آماده باش نیروهای خدمات شهری شهرداری دماوند همزمان با آغاز فصل بارش جهت مقابله با آبگرفتگی معابر گفت: الحمدلله با وجود بارندگی نزولات آسمانی طی ۴۸ ساعت گذشته، به همت شبانه روزی نیروهای خدوم و زحمت کش شهرداری، شاهد کمترین میزان آبگرفتگی در سطح شهر بودیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در فصل پاییز و برگریزان عمدتا شاهد انسداد مضاعف جوی ها در سطح شهر هستیم اما به دلیل لایروبی جوی ها و کانال های آب بصورت مکرر و دوره ای، خوشبختانه مشکلی از بابت بارش باران و روان آبها در سطح شهر وجود نداشت.

شهردار دماوند از شهروندان خواست در این مهم مشارکت داشته باشند و تاکید کرد: از رها سازی زباله و پسماند در جوی ها و کانال های آب خودداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه آبگرفتگی، با اطلاع رسانی از طریق شماره ۷۶۳۲۶۱۶۱ شهرداری را یاری کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا