کسب مقام سوم کشتی‌گیر نونهالان شهرستان دماوند در مسابقات نونهالان استعدادهای برتر استان تهران

کشتی‌گیر نونهالان شهرستان دماوند در مسابقات نونهالان استعدادهای برتر استان تهران مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، روز جمعه ۳۰ تیرماه، مسابقات نونهالان استعدادهای برتر استان تهران با حضور ۲۵ تیم از سراسر استان به میزبانی خانه کشتی شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

مهران حاج مهدی کشتی گیر نونهال شهرستان دماوند در این دوره از مسابقات مقام سوم را در وزن ۱۰۰ کیلوگرم بدست آورد.

همچنین محمد شیراوند در وزن ۴۱ کيلوگرم مقام پنجم و مهدی شیراوند در وزن ۴۴ کيلوگرم به مقام نهم دست پیدا کرد.

شایان به ذکر است تیم شهرستان دماوند متشکل از ۱۰ کشتی‌گیر و دو مربی آقایان ابوطالب عرب نوکنده و مهدی عباسیان در این دوره از مسابقات شرکت نمود و این تیم در بین ۲۵ تیم شرکت کننده در جایگاه سیزدهم قرار گرفت.

جمال اکبری رئیس هیات کشتی شهرستان دماوند از طرف هیات کشتی شهرستان دماوند و اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند این مقام بدست آورده را به جامعه کشتی شهرستان و جناب آقای مهران حاج مهدی تبریک گفته و سکوهای بالاتر را برای این پهلوان آرزومند است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا