پیگیری مشکل آب در شهرستان دماوند/ وضع تأسف ‏‌بار نظافت درمانگاه سربندان

فرماندار شهرستان دماوند از پیگیری ویژه مشکل آب در این شهرستان برای گذر از تنگناهای موجود خبر داد.

به گزارش تارود، ناصر محمودی ‏‌فرد در حاشیه افتتاح دفتر نماینده مردم شهرستان‏‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در شهر آبسرد در جلسه ‏‌ای که در سالن جلسات شورای اسلامی شهر آبسرد برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات مربوط به آب در شهرستان دماوند به طور جدی در دستور کار پیگیری قرار دارد.

وی با اشاره به وجود این مشکل به خصوص در شهرهای آبسرد و کیلان گفت: به صورت ویژه این مشکل را پیگیری می‌‏کنیم و جلسه‌‏ای برای حل این بحران تشکیل خواهیم داد.

فرماندار شهرستان دماوند با تقدیر از شهردار آبسرد بابت اجرای پروژه‏‌های عمرانی، از احداث زیرگذر هومند آبسرد به جاده اصلی در آینده نزدیک خبر داد.

*وضع تأسف ‏‌بار نظافت درمانگاه سربندان

نماینده مردم شهرستان‏ های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به بازدیدش از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان دماوند افزود: به منطقه سربندان نیز برای بازدید از مرکز بهداشت و درمان این منطقه عزیمت کردیم.

حمیدرضا مشهدی‏ عباسی افزود: بعد از 35 سال که از عمر انقلاب اسلامی می‏‌گذرد، در 45 کیلومتری شهر تهران، وضع نظافت این درمانگاه بسیار تأسف ‏‌بار بود.

نماینده مردم شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بیشتر مشکلات را در جامعه به دلیل ضعف مدیریتی دانست و گفت: این قبیل کمبودها و مشکلات باید به سرعت برطرف شود.

وی از برگزاری جلسه ‏‌ای با حضور وزیر و معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و گفت: آبسرد، کیلان و سربندان فضای بسیار مناسبی در حوزه بهداشت و درمان ندارند.

نماینده مردم شهرستان ‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به وجود دو جاده اصلی هراز و فیروزکوه می‌‏طلبد که به موضوع بیمارستان توجه ویژه‌ ‏ای داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا