سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرماندار شهرستان دماوند:

پیست آبعلی هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است/ ضرورت بررسی امور کارشناسی به جهت تعیین تکلیف مدیریت پیست اسکی آبعلی

سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه پیست آبعلی هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است، گفت: بررسی امور کارشناسی به جهت تعیین تکلیف مدیریت پیست اسکی آبعلی ضرورت دارد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، شاهرخ جهانشاهی در نشست تعیین تکلیف وضعیت پیست اسکی آبعلی اظهار داشت: پیست آبعلی هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است؛ در حالی که سرمایه بالقوه‌ایست و می‌توان از آن در جهت ایجاد درآمد پایدار استفاده کرد.

وی افزود: متولی پیست اسکی آبعلی مشخص نیست؛ از این رو باید وضعیت آن تعیین‌تکلیف شده و مسائل حقوقی، مالکیتی و قرارداد متولیان آن مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: اولویت ما، ارائه خدمات مطلوب به مردم و افرادی که در فصل زمستان پیست آبعلی را برای تفریح و گردش هدف‌گذاری می‌کنند، است.

جهانشاهی عنوان کرد: با توجه به موضوعات مطروحه، می‌توان از پتانسیل اداره اوقاف در جهت گسترش و توسعه ورزش، شهرداری به جهت ارائه خدمات و اداره ورزش و جوانان در خصوص نظارت و کنترل وضعیت استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا