پلمپ واحد طبخ غذا در منطقه گیلاوند به دلیل استفاده از رنگ مصنوعی به جای زعفران

واحد طبخ غذا در منطقه گیلاوند به دلیل استفاده از رنگ مصنوعی به جای زعفران پلمب شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، پیرو نمونهبرداری و آزمایشهای انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط از برنج زعفرانی یکی از واحدهای طبخ غذا در گیلاوند، مشخص شد که در تهیه این محصول به جای زعفران طبیعی از رنگ مصنوعی خوراکی استفاده شده است.
بر این اساس، ضمن معرفی متصدی این واحد به مراجع قضایی، محل کسب به صورت موقت پلمپ شد.
طبق ضوابط نظارتی، کارشناسان بهداشت محیط از کلیه مواد غذایی آغشته به رنگ در حال عرضه و آماده مصرف در رستورانها، اغذیهفروشیها، قنادیها و شیرینیپزیها نمونهبرداری نموده و نوع رنگ مصرفی را کنترل میکنند.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند از شهروندان درخواست دارد در ارتقای بهداشت محیط و مواد غذایی همکاری فعال داشته و در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مسائل بهداشتی، موارد را از طریق شماره ۷۶۳۱۴۴۴۱ داخلی ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/