پلمب مرکز غیرمجاز ترک اعتیاد در دماوند/ کشف ۲۵ هزار عدد قرص متادون و B2

فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از شناسایی یک کلینیک غیرمجاز ترک اعتیاد، کشف مقادیر قابلتوجهی داروهای مخدر و روانگردان و دستگیری یک متهم در این رابطه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، سرهنگ مرتضی ملکی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت گزارشهای مردمی و انجام اقدامات اطلاعاتی و نامحسوس پلیس، یک واحد صنفی و مرکز درمانی غیرمجاز ترک اعتیاد در سطح شهرستان شناسایی شد.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از هماهنگی با مراجع قضائی در بازرسی از این مرکز، موفق به کشف ۲۲ هزار عدد قرص B2، ۱۰۰ کیلوگرم شربت متادون و ۳ هزار عدد انواع قرص متادون شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان دماوند با اشاره به نحوه فعالیت مجرمانه این واحد متخلف تصریح کرد: بر اساس بررسیهای تخصصی بهعملآمده، متهم اقدام به توزیع و عرضه داروهای سوءمصرف و اعتیادآور خارج از ضوابط قانونی، بهویژه فروش غیرمجاز این اقلام به برخی عطاریها میکرد.
سرهنگ ملکی در پایان خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری و تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی و با صدور قرار روانه زندان شد؛ پلیس با افرادی که سلامت عمومی جامعه را بازیچه سودجوییهای خود قرار میدهند، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/