پایداری بازار و تأمین سفره مردم هم‌سنگ پایداری مرزهاست/ تشدید نظارت بر قیمت‌ها در بازار شهرستان دماوند/ برخورد قاطع با گرانفروشی، کم‌فروشی و احتکار

فرماندار شهرستان دماوند گفت: پایداری بازار و تأمین سفره مردم هم‌سنگ پایداری مرزهاست.

به گزارش پایگاه خبری تارود، اسماعیل حیدری آزاد در حاشیه گشت مشترک ستاد تنظیم بازار با تأکید بر حفظ حقوق مصرف‌کنندگان و ضرورت رعایت قوانین و مقررات از سوی کسبه، اظهار کرد: پایداری بازار و تأمین سفره مردم در شرایط فعلی به اندازه پایداری مرزها دارای اهمیت استراتژیک است.

وی با اشاره به نقش مردم در اقتدار کشور افزود: حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های مختلف، قدرت نرم و بی‌بدیل جمهوری اسلامی است و در روزهای سخت گذشته نیز بار دیگر ثابت شد که پیوند میان ملت و حاکمیت گسست‌ناپذیر است.

وی ادامه داد: استمرار حضور مردم نشانه‌ای از پویایی اجتماعی است و این حضور مستمر نشان می‌دهد که مردم نه‌تنها در مقاطع خاص، بلکه به‌صورت مداوم در صحنه حضور دارند و نسبت به سرنوشت کشور خود حساس هستند.

فرماندار دماوند با بیان اینکه مردم شریف ایران همواره در همه شرایط پای کشور ایستاده‌اند، تصریح کرد: بر ما نیز وظیفه است که در شرایط اقتصادی موجود در کنار مردم باشیم و از حقوق آنان حمایت کنیم.

حیدری آزاد در ادامه با اشاره به وضعیت اصناف شهرستان دماوند گفت: خوشبختانه شهرستان دماوند از کسبه و صنوف معتقد و منصف برخوردار است و آنان با رعایت موازین شرعی، اخلاقی و قانونی همواره حقوق مردم را مدنظر قرار می‌دهند تا در این شرایط خاص، آسیبی متوجه شهروندان نشود.

وی افزود: با این حال به‌منظور خدمات‌رسانی مطلوب‌تر، مقرر شده با همکاری ادارات متولی از جمله جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی و بسیج اصناف و تحت مدیریت معاونت برنامه‌ریزی فرمانداری، تعداد تیم‌های ویژه تنظیم بازار افزایش یافته و نظارت بر قیمت‌ها به‌طور جدی تشدید شود.

فرماندار دماوند همچنین خاطرنشان کرد: با هماهنگی انجام‌شده با دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و تعزیرات حکومتی، با واحدهای صنفی که با گرانفروشی، کم‌فروشی، احتکار و موارد مشابه موجب نارضایتی مردم شوند، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد و در این زمینه هیچ‌گونه مماشاتی با متخلفان صورت نخواهد گرفت.

وی در پایان تأکید کرد: نظارت مستمر بر قیمت‌ها و جلوگیری از افزایش غیرمنطقی بهای مایحتاج عمومی موجب دلگرمی مردم می‌شود و شهروندان با این اقدامات حضور خادمان خود را در حمایت از معیشتشان احساس خواهند کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا