پایان رقابت سنگين مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی کشور به میزبانی دماوند/ تیم کیک بوکسینگ شهر رودهن مقام دوم مسابقات قهرمانی کشور را کسب کرد

رقابت سنگين مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی کشور به میزبانی شهرستان دماوند پایان یافت و تیم کیک بوکسینگ شهر رودهن از استان تهران مقام دوم کشوری مسابقات قهرمانی کشور را کسب کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، عصر جمعه پنجمین دوره مسابقات قهرمانی کشور کیک بوکسینگ WKO به میزبانی شهرستان دماوند در بخش آقایان ویژه رده سنی جوانان و بزرگسالان در سالن ورزشی کارگران برگزار شد.

در این دوره از مسابقات ۱۵ تیم از استان‌های تهران، آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان، مازندران، خراسان و کهگیلویه و بویراحمد، فارس، قزوین و … حضور داشتند که در مجموع ۳۰۰ نفر فایتر در رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان شرکت کردند و به رقابت پرداختند.

در مجموع طی دو روز رقابت سنگين تيم البرز با ١١ مدال طلا، ٨ نقره و ٨ برنز مقام اول کشوری شد.

تيم شهر رودهن از استان تهران با کسب ٨ طلا، ۶ نقره و ۵ برنز مقام دوم کشوری گردید.

تيم كرمانشاه با کسب چهار طلا، چهار نقره و ۶ برنز مقام سوم كشوری را کسب کرد.

همچنین تیم قزوین با کسب ۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۵ برنز مقام چهارم کشوری و تیم آذربایجان غربی با کسب ۳ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز مقام پنجم کشوری را کسب کردند.

در پایان این رقابت‌ها از تیم‌های برتر مقام‌آور در این دوره از مسابقات قهرمانی کشور با اهدای مدال تجلیل به‌عمل آمد.

لازم به ذکر است در اختتامیه این دوره از مسابقات رسولی‌نژاد نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، سرهنگ بيگي جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند، چگینی رئيس اداره‌ ورزش و جوانان دماوند، یزدانی معاون اداره ورزش و جوانان دماوند حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا