پاسداران ادامه‌دهنده راه امام حسین (ع) هستند/ وزرات جهاد کشاورزی به وعده‌های خود در پرداخت خسارات سرمازدگی به باغداران عمل کند

امام جمعه دماوند گفت: وزرات جهاد کشاورزی به وعده‌های خود در پرداخت خسارات سرمازدگی به باغداران عمل کند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح‌دماوندی  در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این شهر ضمن تبریک سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار اظهار کرد: روزهای آینده نیز سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز و همچنین ولادت امام سجاد (ع) است که این ایام را به پاسداران و جانبازان ایران اسلامی و شهرستان دماوند تبریک عرض می‌کنیم.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) برای پاسداران احترام و ارزش خاصی قائل بودند، افزود: در نقلی از ایشان این‌طور بیان شده که فرمودند «امروز صبح بعد از ملاقات با تنی چند از پاسداران به این فکر افتادم که ای کاش من هم یک پاسدار بودم، آنها می‌روند با دشمن اسلام می‌جنگیدند و من در اینجا هستم و نمی‌توانم».

امام جمعه دماوند گفت: امام راحل فرمودند «من که وظیفه‌ام دعاگویی و سپاس از همه سپاهیان، بسیجیان و ارتشیان است و باید به همه نیروهای مسلح کشور و به شما سپاهیان اطمینان بدهم که تا من زنده هستم و تا رمق در جسم و جان دارم، از حمایت و دعای خیر برای شما دریغ نخواهم کرد».

فتاح‌دماوندی ادامه داد: امام خمینی (ره) تأکید کردند که «پاسدارانی که برای خداوند خدمت می‌کنند، ارزش آنها از نماز هم بیشتر است و شما پاسداران آیینه مجسم مظلومیت‌ها و رشادت‌های این ملت بزرگ در عرصه نبرد و تاریخ مصور انقلاب هستید».

وی تصریح کرد: اینکه سالروز میلاد امام حسین (ع) را به عنوان روز پاسدار نام‌گذاری کردند به این دلیل است که امام راحل، امام حسین (ع) را پاسدار اسلام و مجدد حیات قرآن کریم و نجات‌بخش امت پیامبر (ص) می‌دانستند.

امام جمعه دماوند با بیان اینکه پاسداران امروز ادامه‌دهنده راه امام حسین (ع) هستند، بیان کرد: پاسداران همچون امام حسین (ع) خون، جان و مال و آبروی خود را فدای اسلام و انقلاب می‌کنند؛ به همین دلیل است که امام خمینی (ره) فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود».

فتاح‌دماوندی با اشاره به اینکه این جمله امام راحل، مسؤولیت سپاه را سنگین کرده است، افزود: اعتقاد و اعتماد عمیق امام راحل و مقام معظم رهبری به این نهاد انقلابی مثال‌زدنی است؛ سپاه وقتی در سال 1357 متولد شد، انقلاب ما با انواع توطئه‌ها و شرارت‌های داخلی گروهک‌ها که از طرف ابرقدرت‌های شرق و غرب هدایت می‌شدند، روبه‌رو بود.

وی گفت: از 40 سال قبل تاکنون سپاه پاسداران به خوبی وظایف سنگین خود را انجام داده و به راستی شایسته چنین اعتمادی بوده است و مردم نیز همیشه از سپاه قدردانی و پشتیبانی کرده‌اند، چراکه سپاه حافظ امنیت مردم و انقلاب است.

امام جمعه دماوند تصریح کرد: سپاه امروز در خارج از مرزها هیمنه پوشالی داعش و تکفیری‌ها را می‌شکند و در داخل کشور در همه عرصه‌های خدمت به مردم پیشتاز است و هر جا مستکبری باشد، سپاه هم برابر او قدعلم می‌کند و همچنین هر کجا مستضعفی است، سپاه هم به حمایت او برمی‌خیزد.

فتاح‌دماوندی با بیان اینکه دفاع از مظلوم رسالت سپاه و جمهوری اسلامی ایران است، بیان کرد: بر پایه همین اعتقادات است که جمهوری اسلامی ایران به دفاع از مظلومان عراق، سوریه، یمن، بحرین، نیجریه و میانمار و مردم هر کشوری که مظلومان تحت ظلم هستند، می‌پردازد.

وی تأکید کرد: قدرت‌طلبان جهانی و توسعه‌طلبان دنیا همچون آمریکا، هدفشان تضعیف ملت‌ها، تسلط و نیز غارت منابع آن‌هاست؛ ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا گفته که ما هفت تریلیون دلار در منطقه غرب آسیا خرج کردیم و هیچ چیزی به دست نیاوردیم و زمانی که هنوز یک شهروند عادی بودم، مدام می‌گفتم که باید نفت آنها را بگیریم که اگر گرفته بودیم، مشکلی نبود.

امام جمعه دماوند در ادامه با اشاره برف سرمای اخیر در منطقه دماوند تصریح کرد: در پی این موضوع، خسارت زیادی به کشاورزان و باغداران دماوندی وارد شده است و وزارت جهاد کشاورزی باید در عمل حمایت خود را از باغداران اثبات کند.

فتاح‌دماوندی بیان کرد: معاون وزیر جهاد کشاورزی به منطقه آمد و از نزدیک گستردگی خسارات را دید و اکنون باغداران ما منتظر جبران خسارات هستند که امیدواریم وزارت جهاد کشاورزی و بیمه‌ها به وعده‌های خود عمل کنند و کشاورزان ما را از نگرانی بیرون بیاورند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا