وقوع ۴۵۷ مورد حادثه ماموریتی برای آتش‌نشانی شهر دماوند از سال گذشته تاکنون/ آتشنشانی دماوند با توجه به افزایش طبقات ساختمانی از دستگاه بالابر هيدروليكي محروم است

سخنگوی ایستگاه آتشنشانی شهر دماوند از وقوع ۴۵۷ مورد حادثه ماموریتی برای آتش‌نشانی شهر دماوند از سال گذشته تاکنون خبر اد و گفت: آتشنشانی دماوند با توجه به افزایش طبقات ساختمانی از دستگاه بالابر هيدروليكي محروم است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، محمد علیپور در آیین تجلیل از آتش‌نشانان با بیان اینکه سال کاری آتشنشانی‌های کشور از 7 مهر سال گذشته تا 7 مهر سال جاری است گفت: طی این مدت یکساله حدود 38 مورد حادثه آسانسور به اتشنشانی اعلام شد همچنین در بخش نجات امداد جاده‌ای و تصادفات 31 مورد حادثه، 21 مورد حریق خودرو، حریق پارک جنگی 28 مورد و حریق اراضی بایر داخل و خارج و مابین حوضه 26 مورد بود.

*۳۸ مورد حادثه محبوس شدن در آسانسور به آتشنشانی دماوند اعلام شد

وی افزود: در مدت مذکور 6 مورد حادثه انگشتری یا رها سازی انگشتر، 41 مورد حریق منزل و ساختمان مسکونی و اداری، 57 مورد مزاحمت از جمله مار، گربه عقرب و…  22 مورد حریق مزارع و مراتع کشاورزی و 28 مورد حریق متفرقه و زیرمجموعه آن شامل شاخ و برگ درختان، سطل‌های ز باله و… بوده است.

سخنگوی ایستگاه آتشنشانی شهر دماوند بیان کرد: 35 مورد قفل شدن درب منازل ، 8 مورد خودکشی ، 5 مورد نجات چاه ، 9 مورد انفجار ، 7 مورد نشت گاز ، 10 مورد گازگرفتگی ، 6 مورد حریق خارج از حوزه به ویژه در شهرک صنعتی ، 4 مورد نجات سیلاب ، 4 مورد برق گرفتگی و 3 مورد نجات غریق از دیگر حوادثی بودند که توسط آتشنشانان امداد رسانی و مهار شد.

علیپور ادامه داد: در رابطه با حریق ویژه در پالایشگاه تهران نیز به محض تماس با این ایستگاه، آتشنشانان آماده شده و اکیپ سریعا از دماوند به تهران اعزام شد.

وی تصریح کرد: از 7 مهر سال گذشته تا 7 مهر امسال 457 مورد داخل حوزه گزارش حادثه و ماموریت داشتیم و 4 مورد خارج از حوزه بوده است.

*طی یکسال اخیر ۲۳۲ مورد حریق در دماوند رخ داد

سخنگوی ایستگاه آتشنشانی شهر دماوند عنوان کرد: در مجموع طی مدت مذکور 232 مورد حریق اتفاق افتاد و عملیات نجات 225 مورد بوده است.

علیپور گفت: ایستگاه شهر دماوند تنها ایستگاه در این منطقه با سه حوزه جمعیتی است و گاهی معین شهرستان‌های دیگر می‌باشد و باید به عنوان پشتیبانی وارد عمل شود.

وی تصریح کرد: در ایستگاه شماره 1 دماوند مجموعا 8 دستگاه خودروی کاربردی با 15 نیروی عملیاتی و 2 نیروی اداری مستقر هستند که در طول ساعات شبانه روز انجام وظیفه می‌کنند.

*آتشنشانی دماوند با توجه به افزایش طبقات ساختمانی از دستگاه بالابر هيدروليكي محروم است

سخنگوی ایستگاه آتشنشانی شهر دماوند افزود: با توجه به اینکه در سطح حوزه شهری دماوند ساختمان‌های بیش از 3 طبقه وجود دارد می‌طلبد که مسئولان امر استانی و ملی و کشوری نسبت به تخصیص دستگاه‌های بالابر و خودروهایی که در ارتفاعات به راحتی پوشش عملیات را ممکن می‌سازد، اقدام کنند.

علیپور ادامه داد: اگر خودروی بالابرو  در کنار آن نیروی انسانی جوان و متعهد و متخصص به ناوگان ایستگاه آتشنشانی اضافه شود بسیار شرایط مطلوب‌تری خواهیم داشت گرچه با روند رو به رشد ناوگان و نیروی انسانی در سراسر کشور می‌طلبد که دیدگاه‌ها و نظرات مسئولان نسبت به مجموعه اتشنشانی فراتر شود.

سخنگوی ایستگاه آتشنشانی شهر دماوند تصریح کرد: مدیریت هر حادثه‌ای که در یک شهر اتفاق افتد با مجموعه‌ ایستگاه‌های اتشنشانی در دور و نزدیک است و هر فردی که لباس آتشنشانی برتن دارد موظف است در طول ساعات شبانه روز بیش از 16 ماموریت ذاتی و سازمانی را پوشش دهد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا