هفته دولت، نماد همدلي و همزباني مردم و مسئولان است

hosein bakhtiariعضو شوراي اسلامي شهر دماوند گفت: هفته دولت، نماد همدلي و همزباني مردم و مسئولان است و تقارن هفته دولت با دهه كرامت را فرصتي معنوي دانست.

حسين بختياري در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند ضمن گراميداشت هفته دولت اظهار كرد: اين هفته يادآور فداكاری‌های فرزندان پاك نهاد و گرانقدر انقلاب اسلامي و احيا كننده روزهای پرشور خدمتگزاري شهيدان رجايي و باهنر است.

اين مقام مسئول با بيان ويژگي‌هاي شهيدان گرانقدر رجايي و باهنر، مردمي بودن، ساده زيستي، عشق به خدمت، توجه به رضاي خدا در انجام امورات و خستگي ناپذيري را رمز ماندگاري ياد و خاطره شهداي دولت دانست.

وي ادامه داد: هفته دولت نمادي از وحدت ملت و دولتي است كه در جهت سرافرازي، پيشرفت و اقتدار جمهوري اسلامي ايران تلاش هاي بسياري داشته‌اند.

اين مقام مسئول عرصه خدمت را عرصه جهاد در راه حق دانست و عنوان كرد: دوران خدمت چهارساله شوراي اسلامي شهر، فرصتي است كه در آن بايد درست انديشيد چرا كه انديشه صحيح و در كنار آن توكل به خدا مهمترين بازوي موفقيت است.

عضو شوراي اسلامي شهر دماوند شوراها را پرچم‌داران خدمتگزاري به مردم عنوان و خاطرنشان كرد: وظيفه اعضاي شوراهاي اسلامي شهر كه توسط مردم انتخاب شده اند، وظيفه سنگيني است كه در اين ميان بايد انصاف را در چهارچوب انديشه قرار داد و تمامي اعمال و تصميم گيري‌هايمان را در راستاي برآوردن مطالبات بحق آنان پيش برد.

وي امانتداري، پايبندي به اصول اخلاقي، خلاقيت و نوآوري، دوري از سياست زدگي و تفكرات سياسي و توجه به مطالبات شهروندان در تمامي عرصه ها را وظيفه خدمتگزاران دانست و گفت: امروز حضور نيروهاي با تجربه و جوان در حوزه شوراي شهر دماوند موجب شده تا بتوانيم با كسب تجربه و انرژي در پيشبرد اهداف و مطالبات مردم پيش رويم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا