هشدار منابع طبیعی دماوند به بازماندگان مرتعداران متوفی/ مهلت تعیین‌تکلیف پروانه‌های چرا تا ۳۰ بهمن‌ماه

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند از مهلت قانونی بازماندگان مرتعداران متوفی جهت تعیین‌تکلیف پروانه‌های مرتعداری تا پایان بهمن‌ماه سال جاری خبر داد و بر ابطال پروانه‌های بلاتکلیف از اول اسفندماه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، ابراهیم کهنه‌ با اشاره به ابلاغیه اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار کرد: به‌منظور ساماندهی مراتع، جلوگیری از هرگونه بهره‌برداری غیرمجاز و در اجرای بند ۴۸ از فصل دوم شیوه‌نامه اصلاحی، فنی و اجرایی بهره‌برداری از مراتع کشور، بازماندگان مرتعداران متوفی در سطح شهرستان دماوند موظف به پیگیری و تعیین‌تکلیف وضعیت پروانه‌های چرا هستند.

وی افزود: تمامی وراث و بازماندگان مرتعداران متوفی حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۵ فرصت دارند با مراجعه به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند، نسبت به تعیین‌تکلیف پرونده و انتقال قانونی پروانه مرتعداری اقدام کنند.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند با تأکید بر لزوم رعایت مهلت قانونی اعلام‌شده تصریح کرد: در صورت عدم مراجعه تا موعد مقرر، از تاریخ اول اسفندماه ۱۴۰۵ موضوع در «کمیسیون بند ۴۲» مطرح و پروانه چرای مرتعداران متوفی به‌صورت قطعی از درجه اعتبار ساقط و ابطال خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا