نماز اول وقت؛ بزرگترین درس مکتب امام حسین (ع) است

امام جمعه دماوند گفت: اقامه نماز اول وقت، یکی از بزرگترین درسهایی است که مکتب امام حسین (ع) و قیام عاشورا به ما آموخت.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجتالاسلام والمسلمین محمد علاءالدینی در جمع عزاداران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اشاره به تبیین و بررسی بعد عرفانی واقعه عاشورا اظهار کرد: بعد عرفانی واقعه عاشورا و نقش آن در زندگی انسانها موضوعی بسیار مهم است و باید به آن پرداخت.
وی به داستان حضرت یوسف (ع) در قرآن کریم اشاره و تصریح کرد: داستان حسادت برادران یوسف (ع) به آن حضرت، مربوط به زمان و مکان خاصی میشد و تنها یکبار در تاریخ اتفاق افتاد و محدود به زمان و مکان بوده است.
امام جمعه دماوند با بیان اینکه واقعه عاشورا همچنان ادامه دارد، افزود: باید واقعه عاشورا را همانند یک درس و سنت بین همه انسانها آموزش و نشر دهیم.
علاءالدینی با تأکید بر لزوم توجه به نماز ظهر عاشورا بیان کرد: امام حسین (ع) با وجود تعداد اندک یارانشان به دنبال هدایت مردم بودند و حتی در حساسترین لحظات نیز نماز و عبادت را ترک نمیکردند.
وی اضافه کرد: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بدون توجه به حمله دشمنان، نماز اول وقت را اقامه کردند و این یکی از بزرگترین درسهایی است که باید از مکتب امام حسین (ع) و قیام عاشورا یاد بگیریم و در زندگی خود به کار ببریم.
منبع: فارس
انتهای پیام/