فرماندار شهرستان دماوند در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان دماوند تأکید کرد؛

نظارت و مراقبت از موقوفات گسترده در سطح شهرستان دماوند/ بالا بردن بهره‌وری و حفظ حقوق موقوفات/ مقابله با فساد جلوگیری از تصرف موقوفه‌خوارن در شهرستان دماوند

فرماندار شهرستان دماوند در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره اوقاف و امورخیریه این شهرستان بر نظارت و مراقبت از موقوفات گسترده تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، با پیشنهاد مدیر کل اداره اوقاف استان تهران و موافقت فرماندار شهرستان دماوند، محمودرضا ثمری به عنوان رئیس جدید اوقاف و امور خیریه دماوند منصوب شد.

در طی مراسمی که در محل فرمانداری دماوند و با حضور طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند، سید حسن میر کریمی مدیرکل اداره اوقاف استان تهران، معاونین و هیئت همراه برگزار شد، رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند معرفی و از زحمات محسن عباسی رئیس سابق تقدیر و تشکر شد.

️طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند در این نشست ضمن تقدیراز زحمات عباسی سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه دماوند به برخی نکاتی از جمله نظارت و مراقبت از موقوفات گسترده در سطح شهرستان، بالا بردن بهره وری و حفظ حقوق موقوفات، مقابله با فساد جلوگیری از تصرف موقوفه‌خواران، مردمی‌سازی مدیریت موقوفات، لزوم بازسازی و مرمت امامزادگان و بقاع متبرکه تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا