نظارت و بازرسی از نانوایی‌ها و میوه‌ فروشی‌های شهر آبسرد/ ارجاع پرونده تخلفات ۸ واحد میوه فروشی در شهر آبسرد به تعزیرات حکومتی

پرونده تخلفات ۸ واحد میوه فروشی در شهر آبسرد به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، پیرو شکایات مردمی از برخی نانوایی‌ها و میوه فروشی‌های شهر آبسرد، عصر پنج شنبه و صبح جمعه نظارت از این واحدهای صنفی توسط بازرسان اتاق و بسیج اصناف انجام پذیرفت.

طبق بازرسی انجام شده ۸ واحدصنفی میوه فروش تخلف داشتند که به بازرسی اتاق دعوت شدند و همچنین پرونده شکایتی آنها آماده و به اداره تعزیرات ارسال خواهدشد.

از طرفی ۴ نانوایی در این شهر تخلفات زیادی داشتند که گزارش کامل تخلفات آنها جهت رسیدگی بیشتر به اداره تعزیرات ارسال خواهدشد.

همشهریان بزرگوار می ‌توانند برای ثبت شکایت خود از واحدصنفی به واحد بازرسی اتاق اصناف شهرستان دماوند مراجعه و یا باشماره ۷۶۳۴۴۷۴۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا