نصب ۸ دوربین مدار بسته و پلاک‌خوان در روستای لومان دماوند/ ارتقاء ضریب امنیت روستا با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان

دهیار روستای لومان از نصب ۸ دوربین مدار بسته و پلاک‌خوان در روستای لومان از توابع بخش مرکزی دماوند خبر داد.

امیر حسین طهماسب‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان و کاهش جمعیت روستای‌ لومان، این نهاد یکی از سیاست‌های خود را بر مبنای ارتقاء و بهبود ضریب امنیت روستا قرار داد.

وی افزود: بر همین اساس، افزایش و نصب دوربین‌های مدار بسته و پلاک خوان در ۲ ورودی‌ اصلی روستا به همت دهیاری و شورای اسلامی روستا در دستور کار قرار گرفت.

دهیار روستای لومان گفت: طی روزهای اخیر، ۸ دوربین مدار بسته و پلاک خوان‌ با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیون تومان در ورودی‌های اصلی روستا نصب و تعداد دوربین‌ها از ۸ به ۱۶ افزایش یافت.

طهماسب‌پور تصریح کرد: ذکر این نکته ضروری است که افزایش تعداد دوربین‌مداربسته به منظور اشراف کامل به تمام معابر‌ و راه‌های روستا در برنامه‌های آتی دهیاری و شورای اسلامی روستای لومان قرار دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا