نشست رؤسای هیات‌های ورزشی شهرستان دماوند جهت برنامه‌ریزی ورزشی برای دهه مبارک فجر

نشست مشترک رؤسای هیأت‌های ورزشی شهرستان دماوند با محوریت برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرای برنامه‌ها و مسابقات ورزشی ایام‌الله دهه مبارک فجر، با حضور زارع‌نیا سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این نشست، رؤسای هیأت‌های ورزشی ضمن ارائه گزارش و تشریح برنامه‌های پیشنهادی خود برای ایام دهه مبارک فجر، دیدگاه‌ها و نظرات خود را در خصوص نحوه برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها و رویدادهای ورزشی ویژه این ایام مطرح کردند.

زارع‌نیا، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند، در این جلسه با تأکید بر اهمیت گرامیداشت دهه مبارک فجر از طریق فعالیت‌های ورزشی، اجرای منسجم، باکیفیت و اثربخش برنامه‌ها را از اولویت‌های اصلی اداره ورزش و جوانان عنوان کرد و خواستار مشارکت حداکثری هیأت‌های ورزشی در برگزاری رویدادهای متنوع و جذاب شد.

وی همچنین تصریح کرد: مسئولیت برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها و مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر بر عهده هیأت‌های ورزشی است و انتظار می‌رود این برنامه‌ها با رعایت استانداردها، نظم و کیفیت لازم و در شأن این ایام مبارک برگزار شود.

در پایان این نشست، بر لزوم هماهنگی مستمر هیأت‌های ورزشی با اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به منظور برگزاری هرچه بهتر برنامه‌ها و مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر تأکید شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا