در گشتهای شبانهروزی بازرسان بهداشت محیط صورت گرفت؛
معدومسازی بیش از 1155 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در دماوند/ پلمپ 2 واحد صنفی به علت تخلفات بهداشتی در دماوند
بیش از یک هزار و 155 کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیرقابل مصرف از واحدهای صنفی شهرستان دماوند به علت تخلفات بهداشتی ضبط و معدومسازی گردید.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، کنترل های بهداشتی و بازرسی در شهرستان دماوند از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با نظارت شدید بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم از ساعت هشت صبح تا ساعات پایانی شب توسط در ایام ماه مبارک رمضان توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شد.
تاکنون توسط بازرسان بهداشت محیط حدود 929 مورد بازدید و نمونهبرداری غذایی از این مراکز صورت گرفت که به طور کلی در طرح سلامت رمضان بیش از یک هزار و 155 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف ضبط و معدومسازی شده است.
همچنین به علت تخلفات بهداشتی دو واحد صنفی شامل نانوایی و رستوران در ایام ماه مبارک رمضان توسط بازرسان بهداشت محیط پلمب گردید.
انتهای پیام/

























