مشت‌های مردم در 22 بهمن، گردن استکبار را خواهد شکست

22 بهمن دماوندنماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس با دعوت مردم این دو شهرستان به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن گفت: ملت ایران با مشت‌های گره کرده و با حضور بی‌نظیر خود پاسخ گردن کلفتی‌های استکبار را خواهند داد.

به گزارش تارود، حمیدرضا مشهدی‌عباسی  ضمن تبریک به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: ملت ایران همیشه در تمام صحنه‌ها بصیرت داشتند.

وی با بیان اینکه آنها طی این 36 سال در تمام عرصه‌های انقلاب اسلامی حضور داشتند، افزود: هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد که مردم، این انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دوست دارند.

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این ملت برای اینکه چشم بدخواهان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را کور کنند، مطمئناً حضور حداکثری و با شکوه‌تر از سال‌های گذشته در راهپیمایی 22 بهمن دارند.

مشهدی‌عباسی با اشاره به اینکه مردم با مشت‌های گره کرده و با حضور بی‌نظیر خود پاسخ گردن کلفتی‌های استکبار را خواهند داد، ادامه داد: دشمنان همواره در حال خط و نشان کشیدن برای ملت ایران و انقلاب اسلامی بودند که مردم غیور کشورمان نیز پاسخ آنها را به خوبی داده‌اند.

وی با بیان اینکه این موضوع طی 36 سال ثابت شده است، گفت: به همین خاطر مطمئن هستیم که امسال در راهپیمایی 22 بهمن همان‌طوری که برنامه‌های دهه فجر با شکوه برگزار شد، شاهد راهپیمایی عظیم و بی‌نظیری هستیم.

نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم حوزه انتخابیه ما نیز همواره در دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن نقش بسزایی داشتند.

مشهدی‌عباسی با تأکید به اینکه راهپیمایی امسال در هفت شهر دماوند، فیروزکوه، کیلان، ارجمند، آبعلی، رودهن و آبسرد با شکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: قطعاً مردم با حضور پررنگ خود پاسخ یاوه‌گویی‌های دشمن را خواهند داد و از همه مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه برای حضور حداکثری دعوت می‌کنم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا