رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند:
مسیر سرمایهگذاری و حرکت تولید صنایع در شهرستان دماوند روبهرو رشد است/ اخذ قرارداد راهاندازی ۱۶۱ طرح صنعتی در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوندرئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند با بیان اینکه مسیر سرمایهگذاری و حرکت تولید صنایع در شهرستان دماوند روبهرو رشد است، گفت: قرارداد راهاندازی ۱۶۱ طرح صنعتی در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند اخذ شده است.
حجتالله فضلعلی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند فعالیت کاری خود را در چهار بخش صنعت، معدن، تجارت یا بازرگانی و بازرسی و کشف کالای قاچاق تقسیم میکند.
وی افزود: در بخش صنعت با توجه به اینکه شهرستان دماوند، شهرستان صنعتی نیست اما مسیر سرمایهگذاری و حرکت رو به تولید رو به رشد است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: شهرستان دماوند دو شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی با عناوین شهرکهای صنعتی دماوند ۱، ۲ و ناحیه صنعتی آینهورزان برخوردار است.
*واحدهای دانشبنیان در ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرک صنعتی شماره ۱ دماوند مستقر میشوند
فضلعلی ادامه داد: آمارها نشان میدهند که در داخل شهرکهای صنعتی ۳۵۰ هکتار زمین برای استقرار واحدهای صنعتی در نظر گرفته شدهاند؛ اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند برنامهریزی کرده که واحدهای دانشبنیان در ۱۰۰ هکتار از زمینهای شهرک صنعتی دماوند ۱ مستقر شوند.
*اخذ قرارداد راهاندازی ۱۶۱ طرح صنعتی در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند
وی گفت: هماکنون اداره صنعت، معدن و تجارت برای شهرک صنعتی دماوند ۲ با ۱۶۱ واحد صنعتی قرارداد اخذ کرده که بخشی از آن واحدها فعال شدهاند و بخش دیگرشان در حال راهاندازی هستند.
*وجود ۶۵ واحد صنعتی در ناحیه صنعتی آیینهورزان دماوند/ پیشبینی افزایش استقرار واحدهای صنعتی در شهرکهای صنعتی دماوند
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت در ناحیه صنعتی آیینهورزان با ۶۵ واحد صنعتی قرارداد اخذ کرده که همه آن واحدها پروانههای فعالیتشان را از اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند و اداره کشاورزی دریافت کردهاند.
فضلعلی بیان کرد: هماکنون در شهرک صنعتی دماوند ۲، ۱۰ واحد صنعتی پروانهدار با بیش از ۱۰۰۰ نفر نیروی کار فعال هستند.
وی ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند فعلا در داخل شهرکهای صنعتی ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است و پیشبینی میشود که در سالهای آینده سرعت استقرار واحدهای صنعتی در داخل شهرکها بیشتر شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند گفت: سال گذشته در قالب یک مصوبه دولتی محدودیت استقرار واحدهای صنعتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری شهرها برداشته شد و اینگونه واحدهای صنعتی در استان تهران بالاخص شهرستان دماوند گسترش پیدا کردند.
*وجود ۴۷ طرح نیمه تمام در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند/ ۳ واحد صنعتی در شهرستان دماوند تا پایان سال بهرهبرداری میشوند
فضلعلی عنوان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند هماکنون ۴۷ طرح نیمه تمام در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند دارد؛ دو واحد صنعتی در هفته دولت به بهرهبرداری رسیدند و تا پایان سال دو یا سه واحد دیگر به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی افزود: شهرستان دماوند تعدادی واحد صنعتی راکد غیر فعال در ناحیه صنعتی آیینهورزان دارد؛ تعدادی از واحدهای مذکور پروانه فعالیتشان را از جهاد سازندگی گرفتهاند و موانعی برای شروع کار دارند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند تلاش میکند در قالب جلسات رفع موانع تولید، مشکلات واحدهای صنعتی راکد و غیر فعال ناحیه صنعتی آیینهورزان را رفع کند.
فضلعلی ادامه داد: واحدهای صنعتی شهرستان دماوند در حوزههای تولید لوازم خانگی، وسایل نظافتی و تنظیف، آب معدنی و کالاهای دارویی و شیمیایی فعالیت میکنند؛ در آینده واحدهای دانشبنیان فعال خواهند شد.
وی گفت: شهرستان دماوند، یک شهرستان معدنی است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند افزود: عمده معادن شهرستان دماوند، معادن مخلوط کوهی و سنگ لاشه هستند.
*برای ۱۰۹ واحد معدنی در شهرستان دماوند پروانه صادر کرده است/ ۵۳ واحد معدنی ۱۰۰ درصد فعال هستند
فضلعلی بیان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت برای ۱۰۹ واحد معدنی در شهرستان دماوند پروانه صادر کرده است؛ ۵۳ واحد معدنی ۱۰۰ درصد فعال و مابقی نیمه فعال و غیر فعال هستند.
وی ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند تلاش میکند که واحدهای معدنی نیمه فعال و غیر فعال شهرستان فعال شوند.
*۱۱۰۰ نفر اشتغال در معادن شهرستان دماوند/ یکی از مشکلات در حوزه معادن اختلافات با معارضین و افراد محلی است
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند گفت: هماکنون ۱۱۰۰ نفر در معادن شهرستان دماوند فعالیت میکنند و با فعال کردن معادن دیگر سطح اشتغال در معادن بالا خواهد رفت.
فضلعلی افزود: یکی از مشکلات اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند در حوزه معادن اختلافاتی است که بعضا با معارضین و افراد محلی پیش میآید؛ معادن جزو اموال دولت هستند و طبیعتا وقتی که وزارت صمت اجازه بهرهبرداری را به یک نفر میدهد، بهرهبردار باید طبق قانون فعالیتاش را انجام بدهد و در غیر این صورت سلب صلاحیت میشود در واقع معدنکاران باید درصدی را از محل درآمد و برداشت معادن به حساب خزانه دولت واریز کنند.
وی بیان کرد: بعضا بعضی از اهالی از فعالیت معادن شکایت میکنند و این در کار بهرهبرداران اختلال ایجاد میکند؛ اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند تلاش میکند که شکایتهای مذکور به حداقل برسند البته طبق قانون اگر معدنکار در حین کار خسارتی به محیط زیست، بهداشت، درمان و راه وارد کند، بخشی از درآمد معدن صرف اصلاح موارد میشود به شرط آنکه کمیته تخصصی خسارت وارد شده را تائید بکند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند ادامه داد: شهرستان دماوند ۱۷ اتحادیه صنفی با ۵۹۹۰ واحد تجاری مجوزدار زیر مجموعه اتاق اصناف شهرستان دماوند دارد.
فضلعلی گفت: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند به بهترین شکل بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت میکند.
*اتحادیه صنفی مشاوران املاک مکلف به ساماندهی مشاورین املاک بدون پروانه کسب است
وی افزود: شهرستان دماوند بیش ۱۴۵۱ واحد صنفی با جواز و تعدادی واحد صنفی بی پروانه مشاور املاک دارد؛ اتحادیه صنفی مشاوران املاک مکلف است که واحدهای صنفی بیپروانه را ساماندهی کند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: متاسفانه شواهد حاکی این مسئله است که بعضی از مشاوران املاک بیپروانه اقدام به فروختن زمینهای کشاورزی میکنند و فرماندار تاکید کرده که حتما با انها برخورد قاطعی بشود.
فضلعلی ادامه داد: برخورد با مشاوران املاک بی.پروانه متخلف در دستور کار اداره صنعت، معدن، تجارت شهرستان دماوند قرار گرفته و مردم در آینده نزدیک نمود آن را خواهند دید.
وی تاکید کرد که شهروندان شهرستان دماوند در جریان معاملات املاک حتما به واحدهای با پروانه مراجعه بکنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گفت: همانطور که پیش از این گفتم شهرستان دماوند ۵۹۹۰ واحد صنفی با پروانه از جمله ۸۷۵ واحد تولیدی صنفی، ۲۶۱۵ واحد صنفی توزیعی، ۱۶۰۰ واحد خدماتی و ۸۷۵ واحد خدمات فنی دارد.
*فعالیت ۱۵۰۰ قالیباف خانگی در شهرستان دماوند
فضلعلی افزود: به غیر از حوزههای صنفی شهرستان دماوند حدود ۱۵۰۰ قالیباف خانگی دارای کارت شناسایی داریم که برخی تحت حمایتهای دولتی بیمه تامین اجتماعی هستند.
وی بیان کرد: شهرستان دماوند تا پایان سال هفت انتخابات اتحادیههای صنفی دارد و با توجه به تمام شدن عمر قانونی اتحادیهها به مرور باید انتخاباتها برگزار شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند در حوزه بازرسی و کشف کالاهای قاچاق چهار بازرس دارد که در قالب دو تیم مدام در سطح شهرستان فعالیت میکنند.
*تشکیل ۳۸۸ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف در شهرستان دماوند به ارزش یک میلیارد تومان
فضلعلی گفت: طی گزارشاتی که به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند رسیده، از ابتدای سال تا کنون تیمهای بازرسی ۱۹۹۹ مورد از واحدهای صنفی بازرسی کردهاند که از آن تعداد ۳۸۸ پرونده با ارزش یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون ریال تنظیم شده و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند طی پنج ماه گذشته تعداد ۳۲۶ مورد بازرسی از انبارها، واحدهای تولیدی و سردخانهها داشته است و همچنین در مدت مذکور ۵۶ گشت مشترک با دستگاههای مرتبط برگزار شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: شهرستان دماوند ۵۶۳۰ واحد انبار ثبت شده در سامانه جامع انبارها دارد؛ طی پنج ماه گذشته ۶۲ واحد انبار شهرستان دماوند در سامانه جامع انبارها ثبت شدهاند.
*کشف ۵۵۰۰ نخ سیگار و ۶۵ قلم وسایل آرایشی و بهداشتی قاچاق در شهرستان دماوند
فضلعلی ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند در پنج ماه گذشته ۵۵۰۰ نخ سیگار، ۵۵ بسته تنباکو و ۶۵ قلم وسایل آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف کرده است.
*پلمب و اخطار به ۲۹۰ واحد مشاور املاک فاقد پروانه کسب در شهرستان دماوند/ ۳۳۸ واحد مشاور املاک در شهرستان دماوند به علت رکود بازار جمعآوری شدهاند
وی با بیان اینکه تاکید اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند ساماندهی واحدهای صنفی فاقد مجوز است، خاطرنشان کرد: اتحادیه واحدهای صنفی املاک تا به امروز ۱۴۵۱ واحد با پروانه و ۲۴۵ واحد بیپروانه را شناسایی کرده و ۳۳۸ واحد به علت رکود بازار جمعآوری شده دارد؛ در پنچ ماه گذشته ۳۴۰ بازرسی از واحدهای صنفی املاک صورت گرفته، ۲۶۵ اخطار پلمپ داده شده و ۲۵ واحد پلمپ شدهاند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: این روند ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب ادامه دارد و اگر متصدیان طبق زمانبندی قانونی اتحادیهها مراجعه کنند با متخلفین برخورد میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند بیان کرد: سامانه صدور مجوزها بسیار در روند ساماندهی واحدهای صنفی تاثیر گذاشته است.
انتهای پیام/