مسجد روستای اهران شهر آبسرد افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت+تصاویر

مسجد روستای اهران شهر آبسرد واقع در شهرستان دماوند با حضور مسئولان و اهالی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

اکبر طیبی، دهیار روستای اهران در حاشیه مراسم افتتاحیه مسجد این روستا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: مسجد امام علی (ع) روستای اهران دی ماه سال 92 دچار حادثه حریق شده بود و به طور کامل تخریب گردید که با همت و کمک خیر مردمی، حاج اکبر ابراهیمی ساخت این مسجد از اوایل سال 93 آغاز گردید.

وی افزود: کلیه هزینه‌های ساخت توسط خیر محترم حاج اکبر ابراهیمی پرداخت شد و هم‌اکنون مراحل ساخت و پیشرفت مسجد روستای اهران به پایان رسیده است.

وی گفت: هنوز میزان هزینه‌های کلی مشخص نشده است و مسجد روستای اهران در سه طبقه به مساحت تقریباً یک هزار و 200 مترمربع احداث و تکمیل شده است.

دهیار روستای اهران با اشاره به جزئیات امکاناتی مسجد این روستا، بیان کرد: در طبقه اول صحن مسجد، طبقه دوم ویژه بانوان، طبقه زیر زمین مسجد روستای اهران به مجهز سیستم آشپزخانه می‌باشد و همچنین در طبقات دیگر این مسجد یک سالن چند منظوره، شبستان مردانه و زنانه برای انجام کارها و امورات فرهنگی  وجود دارد.

*مسجد روستای اهران باید پایلوت فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در شهرستان دماوند معرفی شود

همچنین مهدی درویشی، عضو شورای عالی استان‌ها نیز در حاشیه مراسم افتتاحیه مسجد این روستا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: پروژه احداث و ساخت مسجد روستای اهران با همت خیر محترم حاج اکبر ابراهیمی تکمیل و به پایان رسید.

وی در ادامه از زحمات اهالی و مسئولان در همکاری جهت پروژه احداث و ساخت مسجد روستای اهران تقدیر و تشکر نمود و تأکید کرد: امیدوارم در آینده‌ای بسیار نزدیک مسجد این روستا به عنوان پایلوت فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در سطح شهرستان دماوند معرفی و آغاز به‌کار کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا