مسئولان راهگشای رونق آموزش با حضور تدریجی دانش آموزان در مدارس باشند/ تحصیل ۲۰ هزار نفر دانش‌آموز در مدارس دماوند

سرپرست آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: مسئولان راهگشای رونق آموزش با حضور تدریجی دانش آموزان در مدارس باشند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مهدی فتحعلی در آیین بازگشایی مدارس در هنرستان دخترانه زینبیه دماوند اظهار داشت: نیاز است والدین، معلمان و دانش آموزان برای بازگشت به شرایط قبل از کرونا و برپایی مدارس حضوری همکاری کنند.

وی افزود: سند تحول بنیادین آموزش وپرورش که در 6 ساحت تعریف شده ومورد تایید مقام معظم رهبری است باید حتما مورد مطالعه قرار گیرد تا شاهد تغییری مثبت در حوزه آموزش و پرورش باشیم.

سرپرست آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: در این سند اهداف آموزش و پرورش به خوبی مشخص شده است و نهایت این است که دانش آموزی تربیت کنیم که فقط متخصص نباشد.

فتحعلی ادامه داد: بسیاری از متخصصانی که در کشور تربیت شده اند از کشور خارج می‌شوند و یا تعداد انگشت شمار به راه های دیگر کشانده می‌شوند، در پرورش و ساحت‌هایی که در سند تحول بنیادین دیده شده همه این مسائل ذکر شده اند.

وی تصریح کرد: فرد باید طوری تربیت شود که وقتی از آموزش و پرورش جدا شد به عنوان فردی مستقل و آموزش دیده در جامعه زندگی کند.

سرپرست آموزش و پرورش شهرستان دماوند اضافه کرد: همه گونه آمادگی داریم برای بازگشایی مدارس کمک کنیم و با حضور تدریجی دانش آموزان در مدارس شاهد رونق در این حوزه باشیم، امید است مسئولان در این مسیر راهگشا باشند.

فتحعلی بیان کرد: در سال تحصیلی جدید ۲۰ هزار دانش آموز در ۱۰۸ واحد آموزشی به صورت مجازی به تحصیل خواهند پرداخت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا