مردم در 9 دی، فتنه گران را رسوا کردند
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) تصریح کرد: مردم ولایت مدار ایران اسلامی با حماسه خود در 9دی فتنه گران را رسوا کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازقم فردا، آیت الله سعیدی در دیدار سردار مهدوی نژاد فرمانده سپاه علی ابن ابیطالب(ع)استان قم و اعضاء ستاد برگزاری مراسم عزاداری 28 صفر ضمن تسلیت سالروز رحلت پیامبر(ص) و فرزندانش امام حسن(ع) و امام رضا(ع) با اشاره به برگزاری دسته عزای نظامیان در روز رحلت پیامبر(ص)، اظهار داشت: حرکت دسته عزای نظامیان باید با دیگر دسته جات متفاوت باشد یعنی آن سنتی بودن دسته جات حفظ شود و آهنگ و نحوه برگزاری آن متفاوت باشد.
وی ادامه داد: این مراسم باید به گونه ای برگزار شود که در شان پیامبر(ص) باشد و از خدا سپاسگذار شویم که پیامبر خاتم را برای هدایت ما فرستاد.
تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) با اشاره به قرین شدن این روز با دهه بصیرت گفت: باید در این مسیر جلوه ای از آثار و برکات 9دی را به نمایش بگذاریم و این حرکت، مانور و نمایشگاه عرض ادب نظامیان به شهادت پیامبر(ص) می باشد.
وی به گذشت چهار سال از این حادثه عظیم اشاره کرد و افزود: بعضی های طمع کرده اند و در پی این هستند که حیاتی به آن کالبد و جسم خود دهند و فتنه گران در اندیشه و فکر فتنه دیگری هستند همانند فتنه 88 که بعد از گذشت 10 سال از فتنه 78 رخ داد که نتیجه برنامه ریزی آنها در این چند سال بود.
سعیدی خاطر نشان شد: از مردم انتظار می رود این فتنه گران را از این خواب آشفته بیدار کنند و این اعمال آنها را که از روی جهل و بی فکری است را از بین ببرند.
همچنین در ابتدای این مراسم سردار مهدوی نژاد فرمانده سپاه علی ابن ابیطالب(ع) با اشاره به تلاش وهابیت و تکفیری ها، افزود: دشمنان در تلاش هستند که به گونه ای وانمود کنند که شیعیان نسبت به پیامبر(ص) بی اعتنا هستند.
این دسته عزا در ساعت 9:30 روز سه شنبه 10دی ماه با قرائت زیارت بعید و اجتماع در مسجد امام حسن عسگری به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) حرکت می کند.
از طرفی این مراسم از شبکه های یک ، سه ، قرآن و شبکه نور استانی پخش خواهد شد.