مردم از عملکرد ضعیف بازگشایی جاده، کمبود امکانات و نیروهای متخصص حوادث سیلاب در شهرستان دماوند گله‌مندند

‍ امام جمعه دماوند گفت: مردم از عملکرد ضعیف بازگشایی جاده، کمبود امکانات و نیروهای متخصص حوادث سیلاب در شهرستان دماوند گله‌مندند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجت الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی درخطبه های نمازجمعه دماوند اظهار داشت: امامین انقلاب،امام راحل و امام حاضر، امام خمینی و امام خامنه ای همواره مردم را به شرکت درنماز جمعه و اجتماعات انقلابی و دینی دعوت کرده‌اند.

وی افزود: نمازجمعه محل تلاقی ذکر الله و مردم در مصلی های جمعه است، یعنی هم وحدت تن ها و دل ها و هم یاد خدا و نماز و دعا؛ ذکردسته جمعی برکات بزرگی رابر آن جمع نازل میکند،یادجمعی خداوندآرامش جامعه و امنیت عمومی را به همراه خواهدداشت، نماز جمعه ذکردسته جمعی است.

امام جمعه دماوند گفت: نمازجمعه مصداق به هم پیوستگی معنویت و سیاست است که درآن هم خدایاد می‌شود و هم مسائل سیاسی اجتماعی مطرح میشود.

فتاح دماوندی گفت: رهبرانقلاب مارا به رفتار پدرانه بامردم سفارش کردند، به همراهی باجوانان واینکه سلوک مردمی داشته باشیم و همواره درخدمت مردم باشیم؛ ایشان از ستادهای نمازجمعه تشکر کردند و همه ما نماز جمعه ای‌ها را به شرکت در خدمات اجتماعی مثل خدمت به آسیب‌دیدگان از بلایای طبیعی توصیه کردند.

امام جمعه دماوند بیان کرد: رهبر انقلاب فرمودند ائمه جمعه در کار اقتصادی ورود نکنند، چرا که اداره تشکیلات روحانیت با مردم است؛ ایشان فرمودند حوزه علمیه از مردم ارتزاق می کنند و این ننگ نیست بلکه افتخار است که ما به دولتها و قدرت ها وابسته نیستیم، نماز جمعه هم باید با کمک مردم اداره شود، چنانچه تا کنون این گونه بوده است.

فتاح دماوندی گفت: نماز جمعه تریبون انقلاب است و امام جمعه سخنگوی انقلاب، ما استقلال، آزادی و عدالت را فریاد میزنیم و مطالبات مردم را بازگو می‌کنیم.

وی گفت: نماز جمعه محل پاسخگویی به شبهات و مرکز تبیین واقعیات است، از نخبگان و دلسوزان در این امر مهم کمک می خواهیم.

امام جمعه دماوند گفت: دشمنان ما با وحدت و همدلی و صمیمیت ملت ما مخالفند و همیشه سعی می کنند با القای شبهات و بی فایده جلوه دادن اجتماعات در بین ما تفرقه بیندازند و ما را از اسلام و انقلاب ناامید کنند.

فتاح دماوندی بیان کرد: بارندگی های اخیر و جاری شدن سیلاب در برخی روستاها، شهرها و محلات شهرستان دماوند، مشکلات و خساراتی برای مردم ایجاد کرد که نیازمند رسیدگی سریعتر دستگاه های خدمات رسان است.

وی ضمن تشکر از عوامل راهداری شهرستان، گلایه مندی مردم از ضعف عملکرد برای بازگشایی و البته کمبود امکانات و نیروهای متخصص را اعلام کرد و گفت: از تلاش های عزیزان آتش نشانی، هلال احمر، پلیس راهور، فرمانداری، بخشداری ها، شهرداران، دهیاران، متولیان مساجد، راهداری و تمامی اداراتی که در حادثه سیل به مردم کمک کردند، تشکر می کنیم.

امام جمعه دماوند بیان کرد: جاری شدن سیل یک حادثه طبیعی است که باید آمادگی خود را برای کم کردن خسارات آن بیشتر کنیم، امکانات ادارات خدمت رسان دماوند باید تقویت شود.

فتاح‌ دماوندی گفت: از مردم محترم شهرستان دماوند تقاضا دارم در مسیر رودخانه ها و مسیل ها و محل عبور سیلاب ها خانه نسازند و خطر سیل را جدی بدانند.

وی عنوان کرد: اداره جهاد کشاورزی باید موضوع آبخیزداری را برای کاهش خسارات سیل در شهرستان دماوند جدی بگیرد، از آقایان نماینده محترم و فرماندار محترم تقاضا داریم مطالبه بودجه آبخیزداری را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند.

امام جمعه دماوند بیان کرد: امام حسین امام امر به معروف و نهی از منکر است اگر همگان یکدیگر را به این واجب بزرگ الهی دعوت کنند جامعه اصلاح می‌شود، ما اگر از فسادهای اجتماعی و فرهنگی ناراحتیم راه حل این مشکلات امر به معروف و نهی از منکر است، ما نباید سکوت کنیم.

فتاح‌ دماوندی تصریح کرد: ما هم باید دولت و دولتمردان و مسئولین را امر به معروف کنیم و هم خودمان نسبت به هم بی‌تفاوت نباشیم و به هم تذکر بدهیم.

وی گفت: بنده تقاضا دارم که شما مردم، من امام جمعه را امر به معروف و نهی از منکر کنید، از امر و نهی شما استقبال می‌کنم و از آمر و ناهی تشکر می‌کنم و دعاگویش هستم.

امام جمعه دماوند بیان کرد: امر و نهی شما به ما مسئولین حتما تاثیرگذار است، با زبان نصیحت و از سر دلسوزی امر به معروف و نهی از منکر کنیم تا معجره اثر این واجب فراموش شده را ببینیم.

فتاح دماوندی بیان کرد: گناه فقط بدحجابی نیست،‌ بلکه خلاف‌های اقتصادی و اداری مسئولین نظام گناه بزرگی است که باید نهی از منکر کنیم.

وی گفت: ناامیدکردن مردم از نظام اسلامی و دلشاد کردن دشمن ازبزرگترین گناهان و منکرات است که باید در این زمینه نهی ازمنکرکنیم.

امام جمعه دماوند بیان کرد: نوکری برای امام حسین،‌ نوکری امام زمان(عج)است، نوکری و خدمت به اسلام و ولایت است، این نوکری افتخار و آقایی را به همراه دارد.

فتاح دماوندی گفت: ازهمه مردم عزیزشهرستان دماوندتقاضا می‌کنم، محرم و عزای امام حسین را باشکوه و شور و شعوربیشتری برگزارکنند.

وی تاکید کرد: از هیئت‌های عزاداری و متولیان محترم مساجد وحسینیه‌های شهرستان دماوندتقاضا دارم ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تشویق مردم به زدن واکسن،مجالس حسینی را باعظمت و ابهت برگزار کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا