مراسم تقدیر از دانش‌آموزان، معلمان و پژوهشگران شهرستان دماوند

دانش‌آموزان، معلمان و پژوهشگران شهرستان دماوند تقدیر شدند.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، صبح روز سه‌شنبه، به‌مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش مراسم تقدیر از دانش‌آموزان، معلمان و پژوهشگران شهرستان دماوند در اردوگاه شهید مصطفی خمینی(ره) دماوند برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ نجفی فرمانده سپاه شهرستان دماوند، طاولی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند، هاشمی معاون پژوهشی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند، صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، اکبری عضو شورای اسلامی شهر دماوند، یوزباشی عضو شورای اسلامي شهرستان دماوند و قمی عضو شورای اسلامي شهر کیلان و جمعي از مسئولین حضور داشتند.

در این مراسم از دانش‌آموزان، معلمان و پژوهشگران شهرستان دماوند با اهدای لوح تقدیر به‌عمل آمد.

زهرا طاولی مدیر آموزش و پرورش دماوند در حاشیه این مراسم اظهار داشت: نظام‌های آموزشی در کشورهای مختلف، بخشی از نظام کلی هر جامعه محسوب می‌شوند و اگر متناسب با نیازهای واقعی جامعه شکل بگیرند، نسل جدید را در رسیدن به اهداف بلند جامعه یاری خواهند کرد که این امر نیازمند شناخت‌های علمی از وضعیت جامعه، همچنین تشخیص ظرفیت‌های نسل آینده است.

وی گفت: شناسایی واقعی جامعه و ظرفیت سنجی آن جز از طریق تحقیق و پژوهش میسر نیست.

مدیر آموزش و پرورش دماوند گفت: در نظام‌های آموزشی موفق نقش معلمین است که بعنوان هدایتگر و راهنما پژوهش را به دانش‌آموزان خود بیاموزد که در سیستم‌های آموزشی موفق، خروجی سیستم پژوهشگرانی هستند که در اثر آشنایی با روش‌های پژوهش و به‌وسیله جمع آوری و طبقه بندی اطلاعات، توانایی تولید نظریه‌های جدید برای حل مشکلات و توسعه ی کمی و کیفی موضوعی خاص بدست آورده‌اند.

طاولی گفت: براساس این دیدگاه، معلم باید بکوشد تا با شناخت توانمندی ذهنی دانش آموزان ، زمینه‌های لازم را برای رویارویی آنان با مسائل مختلف فراهم آورد و در نهایت روش کشف مجهول و پاسخ به سوال را با آنها بیاموزد.

وی عنوان کرد: به عبارت دیگر می‌توان وظیفه اصلی معلم را آموزش مراحل گوناگون کاوشگری نامید که در اثر آن دانش آموزان تبدیل به پژوهشگران و محققانی خواهند شد که برای حل مسائل مختلف، آمادگی لازم دارند آشنا کردن دانش‌آموزان با روش‌های تحقیق و پژوهش باعث تغییر در نگرش و ارتقای توانایی نسل جدید در کسب مهارت و دانش‌های برتر می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش دماوند بیان کرد: در حال حاضر به‌دلیل آموزش محور بودن نظام تعلیم و تربیت در ایران بسیاری از دانش‌آموزان حتی مهارت استفاده از کتاب‌های علمی مرجع را ندارند، در حالی‌ که در سیستم پژوهش محور، استفاده از کتاب های مرجع نخستین ابزار کار محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا