لغو سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد

لغو سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزادبا اعتراض های مکرر مردم و مسئولان شهرستان های ورامین و پیشوا، برنامه سخنرانی فائزه هاشمی که بنا بود فردا در دانشگاه آزاد پیشوا برگزار شود، لغو شد.

به گزارش تارود به نقل از افکارنیوز، حضور فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین – پیشوا به مناسبت روز دانشجو با انتقاد جمعی از مسئولان، خانواده شهدا و ایثارگران، بسیجیان، دانشجویان و اساتید دانشگاه ها و مردم پیشوا مواجه شد.

صبح امروز نیز جمعی از بسیجیان، روحانیون و طلاب و مردم پیشوا با حضور در آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) این شهرستان نسبت به حضور وی واکنش نشان و نسبت به عواقب سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد اسلامی هشدار دادند.

با اعتراض های مکرر مردم و مسئولان شهرستان های ورامین و پیشوا، برنامه سخنرانی فائزه هاشمی که بنا بود فردا در دانشگاه آزاد پیشوا برگزار شود، لغو شد.

سید حسین نقوی حسینی در این زمینه و در گفتگو با جمعی از خبرنگاران اظهار داشت: به دلیل هشدارهای داده شده به مسئولان دانشگاه آزاد از سوی مسئولان، مردم و خانواده معظم شهدا و بر اساس خبرهای دریافتی، سخنرانی فائزه هاشمی لغو شد.

حجت الاسلام مهدی عطایی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان پیشوا نیز به خبرنگار مهر اعلام کرد: فرماندار پیشوا اعلام کرده حضور فائزه هاشمی در این دانشگاه منتفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا