قول رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران جهت کمک به شهرستان دماوند در حوزه مدیریت بحران و ارزش افزوده

سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران جهت کمک به شهرستان دماوند در حوزه مدیریت بحران و ارزش افزوده طی بازدید از پروژه‌های شهری این شهرستان قول‌هایی داد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران به همراه عباس صفری، شهردار دماوند از پروژه‌های شهرداری دماوند بازدید کردند.

این پروژه‌ها شامل بلوار شورا، بلوار یادگارامام(ره)، بوستان شهربازی، حمام تاریخی محله درویش و منطقه مشاء بود.

فرماندار شهرستان دماوند در حاشیه این بازدیدها اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی از پروژه‌های شهر دماوند و حوزه مدیریت بحران نیازمند تزریق بودجه استانی بود، از ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران دعوت کردیم.

مهدی حیدری گفت: تمام پروژه‌هایی که مد نظر قرار داشت به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران معرفی و از ۱۰ پروژه شهر دماوند بازدید کردیم.

وی با بیان اینکه در این بازدید گزارشی از وضعیت مدیریت بحران شهرستان دماوند ارائه شد، افزود: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران قول‌هایی مبنی بر کمک در حوزه مدیریت بحران و ارزش افزوده دادند تا در کوتاه‌ترین زمان برخی مشکلات اعتباری رفع شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا