قطع ٢١ فقره انشعاب آب غیر مجاز در دماوند

55328_705مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهرستان دماوند گفت: ٢١ فقره انشعاب آب غیر مجاز قطع و ٢٥٠ فقره انشعاب آب جدید واگذار و نصب گردید.

حسین امیری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تارود اظهار داشت: جداسازی خط ورودی و خروجی مخزن ٥٠٠٠ مترمکعبی محک به منظور خروج لوله از زیر املاک شخصی مشترکین، سرویس ایستگاه پمپاژ فرهنگیان محک، نصب و راه‌اندازی دیزل ژنراتور موجود در واحد جهت ایستگاه پمپاژ فرهنگیان، لوله‌گذاری در اقطار ٩٠ و ١١٠ پلی اتیلن به طول ١٥٠ متر جهت زون‌بندی مناسب و تعدیل فشار در شهرک محک و رفع مشکلات آبرسانی در گیلاوند از جمله اقداماتی در بخش امور شبکه و تعمیرات می‌باشد.
وی در ادامه به رنگ‌آمیزی درب و دریچه‌های چاه‌ها و مخازن در بخش تاسیسات، درختکاری در محوطه تاسیسات مخزن روح‌افزا، اجرای شبکه آبرسانی قطره‌ای برای آبیاری درختان کاشته شده به طول ١٧٥٠ متر، سرویس کلیه ایستگاه‌های تزریق آب ژاول و پرکلرین در سطح شهر و لوله‌گذاری به طول ١٠٠ متر جهت بهره‌برداری از آب چشمه عالیه دره اشاره کرد.
مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهرستان دماوند از نصب ٢٥٠ فقره انشعاب آب، فروش ١٠٤ فقره انشعاب جدید، تعمیر ١٣٢ فقره کنتور خراب، قطع ٢١ فقره انشعاب غیر مجاز و توزیع ٣٣ هزار و ٤١٩ فقره قبض آب در بین مشترکین خبر داد.
امیری در پایان از مالیکت زمین برای ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر دماوند، مخزن چشمه‌اعلاء و ساختمان اداری شرکت را از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا