در پاسخ به گلایه های مردمی و مشکلات موتور سه چرخه‌های توسط مدیریت پسماند مطرح شد؛

فعالیت 30 دستگاه وانت جهت جمع‌آوری پسماندهای خشک در شهرستان دماوند/ تا تعیین و تکلیف سند مالکیت گندک و سرمایه گذاری جهت راه اندازی خط پردازش بازیافت اصولی به روش‌های سنتی عمل می‌کنیم

مدیریت پسماند شهرستان دماوند طی جوابیه‌ای اعلام کرد: تا تعیین و تکلیف سند مالکیت گندک و سرمایه‌گذاری جهت راه‌اندازی خط پردازش بازیافت اصولی به روش‌های سنتی عمل می‌کنیم.

شهروندان شهرستان دماوند از بی‌توجهی شهرداری و عدم برخورد عوامل انتظامی با موتور سه‌چرخه‌‌های فاقد هویت جهت مدیریت پسماند گله‌مند هستند. همچنین عدم اجرای تعهدات زیست محیطی پیمانکار مدیریت پسماند به ممنوعیت فعالیت موتور سه چرخ‌ها و زباله‌گرد‌ها در سطح شهرستان دماوند مشکلات متعددی را برای شهرستان رقم زده است.

سعید رحمتی مدیرعامل شرکت مدیریت پسماند شهرستان‌های دماوند و پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود گفت: پیرو گلایه‌های مردمی و مشکلات موتور سه چرخه‌های جمع‌آوری پسماند خشک در شهرستان طی سال‌های گذشته مزایده جدید برگزار شده و یکی از شروط جایگزینی وانت بجای موتور سه چرخه‌ها بوده که شرکت پیمانکار فعلی 30 دستگاه خوردروی وانت را در شهرستان دماوند فعال نموده که روند ساماندهی ادامه دارد.

وی ادامه داد: تا تعیین و تکلیف سند مالکیت گندک و سرمایه‌گذاری جهت راه اندازی خط پردازش و تفکیک و بازیافت اصولی مجبوریم به روش‌های سنتی نسبت به جمع‌آوری پسماند خشک جهت کاهش حجم زباله دفن شده در گندک و تامین هزینه‌های مربوط به آن اقدام نماییم و بعد از رفع موانع سرمایه‌گذاری در گندک در اینخصوص تجدید نظر و از روشهای نوین استفاده می‌شود.

رحمتی ادامه داد: این پیمانکار برابر قرار داد قانونی تحت نظارت هیت مدیره شرکت مدیریت پسماند که اعضای آن شهرداران محترم دماوند، پردیس، بومهن، رودهن، آبسرد، آبعلی و کیلان هستند برابر مزایده انتخاب و هزینه‌های مربوط به مدیریت پسماند از جمله دفن اصولی و … در گندک را تامین می‌نماید و به مدت یکسال تنها پیمانکار قانونی شهرستان است و نظارت‌های لازم بر عملکرد آن صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا