فرماندار شهرستان دماوند:

فعالیت احزاب شهرستان دماوند نباید محدود به فصل انتخابات باشد/ انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا کمتر از انتخابات ریاست جمهوری نیست

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکهفعالیت احزاب نباید محدود به فصل انتخابات باشد، گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا کمتر از انتخابات ریاست جمهوری نیست.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، مهدی حیدری در سومین نشست هم اندیشی با دبیران احزاب و گروه‌های سیاسی شهرستان دماوند اظهار داشت: زمانی که مردم مجموعه هایی به عنوان احزاب، گروه و تشکلهایی را در کنار خود می‌بینند، احساس امنیت و همدلی می‌کنند.

وی افزود: احزاب رابط میان حاکمیت و مردم هستند و نیازهای مردم را دسته بندی و در قالب درون تشکلی تحلیل کرده و در زمان مناسب به نمایندگان دولت ارائه میکنند تا راهکار مناسب در زمینه های مختلف تجویز شود.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: احزاب در کشورهای توسعه یافته جایگاه ویژه ای دارند و توانسته اند در مسیر توسعه آن کشورها نقش تعیین کننده ای ایفا کنند.

حیدری عنوان کرد: گلایه و نقدهای میان احزاب و دولت دوسویه است؛ احزاب نباید تنها در فصل انتخابات کاندیدایی معرفی کرده و پس از ورود به قدرت، از امور کارشناسی فاصله بگیرند.

وی بیان کرد: از وظایف احزاب، مطالبه‌گری و فعالیت در جهت رفع مشکلات و نیازهای مردم است.

فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: با توجه به برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی، درخواست ما از دبیران احزاب اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی و همکاری در این زمینه است.

حیدری گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا کمتر از انتخابات ریاست جمهوری نیست.

وی افزود: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا کمتر از انتخابات ریاست جمهوری نیست.

فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرذ: با توجه به شرایط موجود، تحریم و فشار بودجه‌ای، اگر مدیریت داخل شهرستان توسط برخی از شوراهای شهری و روستایی درست انجام میشد،۴۰ درصد جلوتر از وضعیت حال حاضر بودیم.

حیدری ادامه داد: بخش عمده ای از تأمین نیازها متوجه شوراهای شهری و روستایی است، اگر تصمیم‌سازان خوبی در شوراهای شهری و روستایی انتخاب شوند، می‌توانیم با نظارت آنها مدیریت شهرستان را ارتقا بخشیم.

وی عنوان کرد: روشنگری و شناسایی افراد شایسته در کاندیداتوری انتخابات، جزو وظایف احزاب است و بی تفاوتی به انتخابات برای ما زیانبار خواهد بود.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: ما به دنبال برگزاری انتخابات پر شور و سالم هستیم؛ کاندیداهای ریاست جمهوری ازمجاری قانونی ردشده واحزاب بایددرچارچوب قوانین کشور از کاندیدای موردنظرخودحمایت کنند.

حیدری تاکید داشت: اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی از وظایف مهم ماست و تلاش مجریان انتخابات این است که شرایط لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور مهیا سازند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا