فرهنگ سرا اصلی ترین مطالبه هنرمندان دماوندی
اعضای شورای اسلامی شهر دماوند بر توسعه پایدار فرهنگ در جامعه کنونی به ویژه در دماوند، با توجه به سابقه دیرینه این شهر تاکید کردند.

به گزارش تارود، جمعی از اعضای انجمن ادبی شهر دماوند در دیدار با اعضای شورای اسلامی این شهر به مطالبات خویش در زمینه فرهنگی و توسعه جایگاه انجمن ادبی در شهر با توجه به سابقه دیرینه دماوند در زمینه شعر و ادب و ارائه پیشنهاداتی در این خصوص پرداختند.
یکی از اعضای انجمن شعر و ادب شهر دماوند در این جلسه به سابقه ادبی دماوند در بخش ادبي و فرهنگي تاكيد كرد و افزود: اعضای شورای اسلامی شهر پل ارتباطی مردم با مسوولان هستند و نقش بسزایی را در توسعه منطقه با توجه به نيازها و مطالبات شهروندان ایفا می کنند.
“حسين نوروزي” ادامه داد: انجمن ادبی دماوند بیش از ۲۵ سال است که در حوزه های مختلفي همچون شعر، ادبیات، داستان، انتشار کتب ادبی و… در این شهر فعالیت می کند و اگر چه مدتی فعالیت این انجمن محدود به اعضای آن بود ولی توانسته برنامه ریزی های متعددی در بخش های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد.
یکی دیگر از اعضای این انجمن بیان کرد: برگزاری نشست های ادبی، همایش ها و مسابقات، چاپ کتاب و نشریات، تشویق فعالان این عرصه و ايجاد زيرساخت هاي لازم، معرفی اساتید شاخص و برگزاری کلاس های تخصصی و … را می توان از جمله برنامه های این انجمن دانست.
“محمدجواد حاج آخوندي” ادامه داد: دماوند با توجه به سابقه دیرینه ایی که در عرصه ادب و شعر دارد، کمتر به این مقوله در منطقه توجه می شود كه اين مهم را مي توان با عدم رشد كافي موسسات و انجمن هاي فرهنگي در سطح منطقه ديد.
وي به مشكلات انجمن شعر و ادب دماوند اشاره كرد و گفت: در حال حاضر نبود بودجه کافی براي ارائه طرح هاي فرهنگي، عدم حمایت لازم در چاپ کتاب و نشریات و … از جمله مشكلات اين انجمن مي باشد كه حمایت مسوولان به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر را می طلبد.
در ادامه اين نشست “مصطفی آقایی” رییس شورای اسلامی شهر دماوند ضمن خيرمقدم گويي، اظهار کرد: امروز تمامی اعضای شورای شهر دماوند برای توسعه منطقه در تمامی عرصه ها همچون فرهنگی، هنری، علمی، اقتصادی و … دغدغه دارد.
وی ادامه داد: امروز شهروندان دماوندی از حداقل های خدمات رساني محروم هستند و این وظیفه مسوولان است که برای خدمت به آنان گام موثر بردارند.
این مقام مسوول با بیان اینکه برای حفظ و توسعه جایگاه فرهنگی در شهر دماوند باید به توسعه فرهنگ پایدار توجه کرد، افزود: باید کار فرهنگی پایدار در سطح منطقه صورت گیرد تا هر گاهي كه در این راستا برداشته مي شود، ماندگار شود.
رییس شورای اسلامی شهر دماوند با بیان اینکه آسفالت، رنگ آمیزی جداول، ترمیم و بهسازی معابر و … وظیفه ذاتی شهرداری و مسوولان امر است، بیان کرد: امروز نباید تنها به کارهای جزعی و مقطعی توجه نمود بلکه باید کار زیربنایی نيز در كنار ديگر كارها، صورت گیرد.
سید”علی فخاری” یکی از اعضای شورای اسلامی شهر دماوند نیز در این جلسه افزود: دغدغه امروز اعضای شورای اسلامی شهر دماوند توسعه پایدار فرهنگ در این منطقه مي باشد که در اين راستا، تشكيل کمیسیون فرهنگی در دستور كار شوراي شهر دماوند قرار گرفت تا شاهد رشد و توسعه در این بخش باشیم.
وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته و برنامه ریزی های لازم، اقدامات قابل توجهی را در این بخش ارائه خواهيم نمود که در آينده ايي نزديك به منصه ظهور خواهد رسید.

“علی نوروزقزوینی” عضو شورای اسلامی شهر و مسوول کمیسیون فرهنگی شورا بیان کرد: یکی از مشکلات کنونی بخش فرهنگی شهر و شهرستان دماوند، نبود چشم انداز و برنامه ریزی بلند مدت برای بخش فرهنگی است که همین امر موجب مغفول ماندن بخش عمده ایی از مطالبات حوزه فرهنگی شهر شده است.
اين مقام مسوول بر توسعه جایگاه فرهنگی و دغدغه کنونی شورا به این مهم تاکید کرد و گفت: برای توسعه جایگاه فرهنگی بايد بيش از پيش کوشا باشیم تا به نتیجه مطلوبي دست يابيم.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی یکی از مطالبه هنرمندان، نبود یک فرهنگسرای مناسب در منطقه است که امید می رود با حمایت دیگر مسوولان، خانه هنرمندان را در شهر ایجاد کنیم.
“حسین بختیاری” از ديگر اعضاي شوراي اسلامي شهر دماوند به برگزاري جلسات مستمر در اين خصوص تاكيد كرد و افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته انشاله در بودجه سال جدید، اعتبار قابل توجهی را به بخش فرهنگی اختصاص خواهیم داد.
وی ادامه داد: امروز مطالبه هنرمندان ایجاد یک فرهنگ سرا است که می تواند بخش قابل توجهی از مطالبات بخش فرهنگي را مرتفع سازد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: برای انتشار کتاب هنرمندان نیز می توان با تعامل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مساعدت شهرداری به اين مهم نيز توجه ويژه داشت.
“ابوذر نادری” عضو شوراي اسلامي شهر دماوند نیز گفت: برای توسعه جایگاه فرهنگ علاوه بر حمایت مسوولان امر نیازمند حضور و مشارکت هنرمندان نیز هستیم زیرا توسعه در این عرصه باید دو سویه باشد.
وي بيان كرد: همكاري و تعامل نهاد ها و انجمن هاي هنري و فرهنگي در كنار نهادهاي اجرايي و نظارتي مي تواند علاوه بر توسعه جايگاه فرهنگ، نتيجه مطلوبي را نيز به همراه داشته باشد.