اختصاص 2.4 میلیارد به پروژه های عمرانی شهرداری دماوند

شهردار دماوند گفت: بيش از ۷۰ درصد بودجه سال ۹۳ شهرداري به بخش عمراني اختصاص يافته است و همچنین توانستيم بودجه پيشنهادي سال ۹۳ را از ۲۳ ميليارد تومان به ۳۵ ميليارد تومان برسانيم.
به گزارش تارود، فرماندار و اعضای شوراء شهر از روند رو به رشد پروژه هاي عمراني شهرداري همچون شهربازي، عمليات فاز دوم بلوار بعثت، اجراي عمليات زيرسازي و آسفالت معابر فاز دو فرهنگيان (انديشه ۱ تا ۹)، خيابان هاي شقايق، چشمه اعلاء، پروژه ضلع غربي مسجد جامع و خيابان بيمارستان سوم شعبان را بازديد كردند.
‘عباس صفري’ شهردار دماوند در حاشيه اين بازديد به روند پروژه هاي عمراني و خدماتي شهرداري اشاره كرد و گفت: در حال حاضر عمليات زيرسازي و آسفالت معابر فاز دوم فرهنگيان (انديشه ۱ تا ۹) با اعتباري بالغ بر ۱۰ ميليارد ريال در حال اجرا است.
وي ادامه داد: ساكنان اين معابر طي سال هاي گذشته به دليل نبود آسفالت، با مشكلات بسياري مواجه بودند كه اجراي اين پروژه گام موثري در كسب رضايت شهروندان و بهسازي معابر شهري داشته است.
اين مقام مسوول به توضيحاتي در خصوص پروژه شهر بازي و فاز دوم بلوار بعثت اشاره كرد و گفت: اين دو پروژه نيز از جمله پروژه هاي عمراني و خدماتي شهر محسوب مي شوند كه با بهره برداري از اين دو پروژه شاهد افزايش ميزان سرانه فضاي سبز، توسعه فضاهاي تفرجگاهي و نيز تسريع در عبور و مرور شهروندان را خواهيم داشت.
صفري پروژه خيابان سوم شعبان را يكي از محور هاي مهم با توجه به وجود بيمارستان سوم شعبان در اين محور دانست و از اجراي عمليات زيرسازي، جدول، تعريض و آسفالت معبر خبر داد.
وي همچنين به پروژه چشمه اعلاء و ضلع غربي مسجد جامع دماوند به عنوان دو پروژه عمراني، خدماتي، تفريحي و گردشگري اشاره و بيان كرد: اين دو پروژه نيز با هدف بهسازي و ساماندهي در حال اجراست.
وي با اشاره به اهداف مهم طراحي شهري عنوان كرد: رشد اقتصادي، انضباط اخلاقي و اجتماعي، ايجاد موقعيت يكسان، پاسخگويي به نيازهاي جسمي و رواني شهروندان، حفظ طبيعت و محيط زيست از جمله اين اهداف است.
شهردار دماوند با بيان اينكه بودجه محقق شده در سال ۹۲ با احتساب فروش زمين ۲۳ ميليارد تومان است، افزود: ركورد شهرداري در بخش تملك مالي و دارايي، بدون فروش املاك، مستغلات و اعتبارات استاني، اختصاص ۱۶ ميليارد ريال در راستاي بهبود عبور و مرور شهري بوده است.
صفري با بيان اينكه با افزايش بودجه ميتوانيم امكان ارائه خدمات بيشتر به شهروندان را فراهم سازيم، گفت: همچنين ميتوان امكان ارائه خدمات به نقاط شهري را با اموري نظير ايجاد پاركهاي محلهاي و آسفالت بيش از ۷۰ درصد معابر و خيابانهاي سطح شهر محقق ساخت.
وي با بيان اينكه با مشورت اعضاي شوراي اسلامي شهر دماوند توانستيم بودجه پيشنهادي سال ۹۳ را از ۲۳ ميليارد تومان به ۳۵ ميليارد تومان برسانيم، تصريح كرد: در اين زمينه بيش از ۱۰ درصد افزايش بودجه داشتيم.
شهردار دماوند با اشاره به بخش نوسازي و درآمد پايدار شهرداري دماوند گفت: مميزي دماوند شامل شناسايي مساحي، متراژ كليه عرصه و اعيان موجود شهر، پلاك به پلاك در حدود ۴ هزار و ۳۵۰ ملك در شهر دماوند بوده است.
صفري ادامه داد: با استفاده از اين اطلاعات ميتوان آمار دقيق و بههنگام از وضع موجود شهر نظير ميزان عرصههاي مسكوني، تجاري، ساختمانهاي احداث شده در سطح شهر، فروشگاهها، معابر، آسفالت، تراكم جمعيتي، دريافت اطلاعاتي از معماري بناها و نوع سازه آنها را به دست آورد.
وي با بيان اينكه ۱۶ حوزه مميزي شده در شهر دماوند وجود دارد، گفت: ۱۴ حوزه در منطقه دماوند و گيلاوند و دو حوزه در منطقه مشاء مميزي شده است كه با استفاده از مميزي ميتوان برنامهريزي دقيق در راستاي عمراني و آباداني شهر انجام داد.
شهردار دماوند با اشاره به درآمد پايدار شهري حاصل از عوارض نوسازي گفت: وصول عوارض نوسازي شهرداري در سال ۹۲، قريب به يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان بوده است.
انتهای پیام/س

















