غرس ۱۶ اصله نهال مثمر به نیت شهدای جنگ رمضان در شهرستان دماوند

همزمان با گرامیداشت روز جمهوری اسلامی ایران و روز طبیعت، ۱۶ اصله نهال مثمر به نیت ۱۳ شهید شهرستان دماوند و سه شهید بزرگوار در محوطه فرمانداری این شهرستان غرس شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، صبح امروز شنبه ۱۵ فروردینماه، در راستای ترویج فرهنگ درختکاری و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، ۱۶ اصله «نهال امید» در حیاط فرمانداری شهرستان دماوند کاشته شد.
این اقدام به نیت ۱۳ شهید والامقام شهرستان دماوند و سه شهید بزرگوار؛ رهبر فقید انقلاب اسلامی، سردار تنگسیری و دکتر لاریجانی و با تأسی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد.
در این مراسم حجتالاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، حیدری آزاد فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولان حضور داشتند و هر یک با کاشت نهال، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند تا این نهالها در سالهای آینده به درختانی تنومند و پرثمر تبدیل شوند.
همچنین پدر شهید والامقام جواد پازکی به نمایندگی از خانواده معظم شهدا در این مراسم حضور داشت.
در پایان این برنامه، مسئولان شهرستان با حضور در گلخانه شهرداری دماوند از روند آمادهسازی و توزیع دو هزار اصله نهال مثمر گردو بازدید کردند.
انتهای پیام/




