عملیات نفسگیر امدادگران شهرستان دماوند برای نجات کوهنورد ۳۲ ساله در حادثه سقوط از ارتفاع

یک کوهنورد ۳۲ ساله که در ارتفاعات شهرستان دماوند دچار حادثه سقوط از صخره شده بود، با تلاش چندساعته امدادگران جمعیت هلالاحمر و همکاری نیروهای آتشنشانی نجات یافت.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در پی اعلام گزارش حادثه مبنی بر سقوط یک کوهنورد از ارتفاع در ساعت ۰۶:۱۵ صبح امروز، تیمهای عملیاتی جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند بلافاصله به موقعیت اعزام شدند.
بر پایه این گزارش، امدادگران پس از رسیدن به محل حادثه، بلافاصله عملیات رهاسازی و تثبیت وضعیت مصدوم را آغاز کردند.
این عملیات که با همکاری عوامل آتشنشانی انجام شد، شامل تثبیت (فیکس کردن) مصدوم جهت جلوگیری از آسیبهای بیشتر و انتقال ایمن از صخرههای مرتفع به پاییندست بود.
پس از پایان عملیاتِ انتقال در ساعت ۱۰:۵۰، مصدوم که یک مرد ۳۲ ساله بود، جهت طی مراحل تکمیلی درمان و اعزام به مراکز درمانی، تحویل عوامل اورژانس ۱۱۵ شد.
بر اساس گزارشهای اولیه، وی از ناحیه لگن و استخوان ران (فمور) دچار شکستگی شده است.
جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند ضمن توصیه به کوهنوردان و طبیعتگردان برای رعایت نکات ایمنی و همراه داشتن تجهیزات تخصصی، از همافزایی نیروهای امدادی در این عملیات موفقیتآمیز قدردانی کرد.

انتهای پیام/