عملیات مرمت و استحكام بخشي پل تاریخی دليچايي دماوند آغاز شد + تصاویر

عملیات مرمت و استحكام بخشي پل تاریخی دليچايي دماوند آغاز شد.

شهرام شریفی رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده روز پنجشنبه ۱۹ خردادماه پس از گذشت ٢٠ سال بلاتکلیفی مرمت و استحكام بخشي پل دليچايي (فردوسي) آغاز شد.

وی افزود: پیگیری‌های لازمه اين امر پس از ديدار نماينده محترم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی با وزير محترم ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي رقم خورد و اخذ دستور از ايشان به جهت مرمت پل دليچايي صورت پذيرفت.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دماوند گفت: از نماينده محترم مجلس، مديركل ميراث فرهنگي و صنایعدستی استان تهران و معاونت ایشان به جهت پيگيري و اقدامات لازم جهت اجرايي شدن اين امر مهم نهایت تشکر و قدرداني داریم‌.

شریفی تصریح کرد: پل دليچايي (فردوسي) در سال ١٣٠٤ ساخته شد و در تیرماه ۱۳۰۵ گشایش یافت و در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۶۸۷ در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا