عدم ارائه گزارش شفاف مالی توسط شهرداری شهرهای دماوند، رودهن، آبسرد، آبعلی و کیلان

گزارش شفاف مالی توسط شهرداری شهرهای دماوند، رودهن، آبسرد، آبعلی و کیلان هنوز ارائه نشده است.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، علیرضا طاهری نسب مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری تهران در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص شفاف نبودن مصوبات و گزارشات مالی شهرداریها اظهار داشت: متأسفانه علیرغم صراحت قانونی مبنی بر شفافسازی در هزینه کرد منابع حاصل از درآمد مالیات بر ارزش افزوده و اطلاعرسانی مناسب گزارشات مالی از سوی شهرداریها، بعضا در تعدادی از شهرهای استان تهران از سوی شهرداران اقدامی صورت نمیگیرد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر درخصوص اطلاع رسانی مصوبات شورای شهر به افکار عمومی و قرارگیری آن در سایتهای شهرداریها نیز شاهد عدم رعایت آن توسط شهرداریها و شوراهای شهر استان تهران هستیم.
مدیرکل امورشهری و شورا استانداری تهران افزود: چنانچه هر مسئولی از اجرای قوانین و مقرارت سر باز زند و تمکین نکند هم از سوی دایره تخلفات اداری و هم از سوی سازمان بازرسی مورد بازخواست قرار خواهد گرفت.
براساس این خبر تاکنون شهرداری شهرهای دماوند، رودهن، آبسرد، آبعلی و کیلان هیچ گزارش شفاف مالی ارائه نکردهاند.
همچنین در پی پیگیری قبلی خبرنگاران در این رابطه برخی از مسئولان شهرداریها مدعی هستند که ارائه این گزارش مالی به رسانهها تخلف است و واحد بازرسی و حراست شهرداریها آن را ممنوع اعلام کردهاند.
انتهای پیام/