طرح مطالعات رفع مشکلات کیفی کمی آب شرب روستاهای مغانک و گرمابسرد آغاز شده است/ روستاهای هاشمک و وادان روزهای سختی را گذراندند

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه طرح مطالعات رفع مشکلات کیفی کمی آب شرب روستاهای مغانک و گرمابسرد آغاز شده است، گفت: روستاهای هاشمک و وادان روزهای سختی را گذراندند.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مهدی حیدری در مراسم بهرهبرداری از پروژه آب شرب روستای وادان اظهار داشت: تامین آب شرب ۵ روستای بخش مرکزی دماوند از مطالبات اصلی اهالی آنها بود، این پروژه در دورهای به سرانجام رسید که دولت در شرایط سخت تامین منابع مالی بود.
وی افزود: روستاهای مشمول این طرح و بویژه هاشمک و وادان روزهای سختی را گذراندند و ما شاهد آن روزها بودیم و باید مطالبه به حق اهالی را پاسخ میدادیم.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: در آغاز اجرای طرح آبرسانی به این روستاها، کار مطالعات و پیشبینیها توسط آبفای روستایی انجام و چاهی حفر شد که نیاز مردم را پاسخ نداد.
حیدری ادامه داد: در این راستا، آبفای روستایی سپس به سمت اجرای احداث مجتمع آبرسانی گام برداشت که با ادغام آبفای روستایی و شهری و مسائلی که برای حفاری در حوزه راهداری وجود داشت، مشکلاتی پیش روی طرح بوجود آورد که با هماهنگی وتعامل درون شهرستانی حل وفصل گردید.
وی تصریح کرد: افرادی که ساکن روستاها یا در مسیر شبکه آبرسانی هستند، باید قدر این نعمت را بدانند و طوری استفاده نداشته باشند که باز هم دچار مشکلاتی شویم.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: دولت زمانی موفق است که مردم کنار آن باشد و امروز همکاری مردم در این روستاها را نیاز داریم که در مصرف آب صرفهجویی شود.
حیدری گفت: در این راستا، مدیران اجرایی و قضایی هر کجایی که تخلفاتی صورت گرفت، بدون اغماض و با جدیت برخورد کنند.
وی عنوان کرد: باید با تمام توان از پروژه آبرسانی محافظت شود تا با تعامل مردم و مسئولان این پروژه ماندگار باشد.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: از سویی دیگر، علاوه بر پروژههایی که آبفا انجام میدهد در بخشهایی رفع مشکلات آب شرب مردم در شهرستان را در حال پیگیری هستیم.
حیدری ادامه داد: در این زمینه، احداث مخزن آب شرب ساداتمحله رودهن از طریق ردیفهای ارزش افزودهای که در اختیار فرمانداری قرار دارد، با بیش از یک میلیارد تومان انجام شده و آماده بهرهبرداری است.
وی گفت: طرح مطالعات رفع مشکلات کیفی کمی آب شرب روستاهای مغانک و گرمابسرد آغاز شده که با کمک دولت و خیران مشکلات آب شرب این دو روستا را برطرف خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: همچنین با توجه به اینکه مخزن آب شرب روستای مومج دچار مشکل شده، در روزهای آینده مقدمات آماده سازی و نصب مخزن این روستا آغاز خواهد شد.
حیدری تصریح کرد: امیدواریم با طرحهایی که در حوزه برقرسانی، آبرسانی و گازرسانی شهرستان دماوند در حال انجام است، شاهد کاهش مشکلات مردم در این شهرستان باشیم.
انتهای پیام/