ضرورت‌ توجه به مدیریت پسماند در حاشيه شهرها و روستاهای شهرستان دماوند/ توقیف خودروی دهیاری‌ در حین تخليه غیر مجاز زباله در حاشیه یکی از روستای شهرستان دماوند/ روستاهای هویر، چنار شرق و رودافشان با طرحهای گردشگری و طبیعت گردی به دنبال درآمدزایی و رشد اقتصادی منطقه‌‌ باشند

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند از ضرورت‌ توجه به مدیریت پسماند در حاشيه شهرها و روستاها خبر داد و گفت: روستاهای هویر، چنار شرق و رودافشان با طرحهای گردشگری و طبیعت گردی به دنبال درآمدزایی و رشد اقتصادی منطقه‌‌ باشند

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، نقی میرزاکریمی در نشست بررسی مشکلات با حضور شهرداران، دهیاران و شوراهای شهرستان دماوند اظهار داشت: برابر دستورالعمل حریم کیفی رودخانه‌ها و مصوبه شورای عالی امنیت ملی در خصوص حوضه آبریز سد ماملو، محدودیت هایی در بخش بارگذاری های جدید در شهرستان داریم.

وی افزود: در رابطه با مدیریت پسماند قرار نیست که شوراها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به وظایف خود عمل نکنند و در این خصوص با سایر مسئولین فقط مکاتبه کنند و دنبال رفع مسئولیت از خود باشند.

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند بیان کرد: تنها مرکز مجاز تخلیه زباله و نخاله شهرستان گندک می‌باشد که در یکی از روستاهای شهرستان خودروی دهیاری در حین تخليه غیر مجاز زباله در حاشیه روستا بوده که با دستور قضایی توقیف شد و پرونده در مراجع محترم قضایی در حال رسيدگي است و قرار نیست هر موضوع کوچکی مانند پر شدن سطل زباله روستا که وظيفه مدیریت آن با دهیار است را به جلسات مهم شهرستانی کشاند.

توقیف خودروی دهیاری‌ها در حین تخليه غیر مجاز زباله در حاشیه یکی از روستای شهرستان دماوند/

میرزاکریمی ادامه داد: وظیفه مدیریت پسماند و زباله‌ها در روستاها برعهده دهیاری‌ها و در شهرها به‌عهده شهرداری‌هاست و خارج از حریم و محدوده شهر و روستاها بر عهده بخشداری‌هاست.

وی ادامه داد: برابر هماهنگی که با ریاست محترم اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دماوند شده شوراهای روستاهای هویر، چنار شرق و رودافشان با درخواست‌هایی که برای طرح گردشگری و طبیعت گردی می‌دهند باعث درآمدزایی برای روستا و رشد اقتصادی منطقه‌‌ شوند و در این موضوعات و مباحث محیط زیستی همکاری‌های لازم را خواهیم داشت.

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند تصریح کرد: اگر دهیاری‌ها یک روز در ماه را برای جمع‌آوری نخاله و زباله های حاشیه روستاهای خود و جاده های روستایی اختصاص دهند روستاها همیشه پاک و زیبا خواهند ماند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا